فتح الله حقیقی شامگاه جمعه در دیدار با اعضای هیات مدیره و بازرسان خانه مطبوعات استان با بیان اینکه مدیری که رسانه در کنارش نباشد به درد نمی خورد، افزود: در سال ۹۷ در ارزیابی مدیرانی که در تکریم رسانه ها و ارباب رجوع خوب عمل کردند تنها ۲ مدیر توانستند از ۲۰۰ نمره ۱۰۰ نمره بگیرند.
وی در ادامه با بیان اینکه کسی که تخریب می کند، خبرنگار نیست، اظهار داشت: خبرنگار کسی است که هم انتقاد کند و هم راهکار ارایه دهد.
استاندار زنجان در ادامه به برخی از اقدامات انجام شده در استان اشاره کرد و گفت: در استان مسائلی از ۲۰ ، ۳۰ سال پیش لاینحل مانده بود که با تلاش زیاد حل شده است که از جمله آنها میتوان به حل مشکل پسماند روی، مساله گاوازنگ، باغ شهرها و طرح سبزه میدان اشاره کرد.
حقیقی به سپردن مسوولیت به ۷۵ نفر از بانوان استان در دوره مدیریت خود اشاره کرد و افزود: ادارات موظف هستند ۲ نفر از جوانان شاغل در اداره خود را برای گذراندن دوره مدیریت به سازمان مدیریت و برنامه ریزی معرفی کنند تا در آینده از این افراد در پستهای مدیریتی استفاده شود.
وی به شیوع ویروس کرونا در استان و اقدامات انجام گرفته در این حوزه اشاره کرد و گفت: انجام تست های سرپایی در استان برای اولین بار در کشور و غربالگری صوت گرفته باعث تحسین این استان از سوی سازمان جهانی بهداشت شد که اگر این اتفاق نمی افتاد با فاجعه بزرگی روبرو می شدیم.
استاندار زنجان به راه اندازی واحدهای تولید مواد ضدعفونی، ماسک معمولی و ۹۵ N، دستکش و الکل در استان اشاره کرد و گفت: ما تولید الکل را در استان به سه برابر افزایش دادیم.
حقیقی با بیان اینکه بحث کرونا باعث شد تا اقدامات خوب دولت در استان در سال ۹۸ کمرنگ شود، به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: انتخابات برگزار شده بدون حاشیه بود و منتخبان و هیأت نظارت از برگزاری مطلوب این انتخابات قدردانی کردند و استان زنجان از لحاظ میزان مشارکت مردم، استان هشتم کشور بود.
در ادامه این نشست، مدیر خانه مطبوعات استان زنجان در سخنانی با بیان این که در زمان حاضر ۸۷ رسانه دارای مجوز در استان وجود دارد، گفت: استان زنجان از لحاظ تعداد رسانه، کمترین رسانه ها را در میان استان های همجوار دارد ولی با بیشترین مشکلات مواجه است.
یوسف ناصری با بیان اینکه جنس مشکلات رسانه های استان با یکدیگر متفاوت است، مشکلات اقتصادی رسانه ها را بزرگترین مشکل حال حاضر برشمرد و خاطر نشان کرد: نشریات مکتوب بیشترین فشار اقتصادی را در این دوره تحمل می کنند که با ادامه این روند شاهد تعطیلی آن ها خواهیم بود.
وی به عدم درآمد نشریات اشاره کرد و گفت: عدم تخصیص آگهی های دولتی، حذف اشتراک نشریات توسط دستگاههای اجرایی، عدم سفارس گزارش عملکرد به نشریات توسط بخش دولتی و خصوصی، از جمله مشکلات رسانه های مکتوب استان است.
مدیر خانه مطبوعات استان عدم درک مشکلات رسانه های استان توسط برخی مدیران اجرایی و مدیران روابط عمومی، عدم پاسخگویی مدیران به مطالب منتشر شده در رسانه ها و عدم رعایت عدالت در توزیع آگهی ها دولتی، را از موانع پیش روی رسانه های استان برشمرد و اظهار داشت: این در حالی است که در دیگر استانها این مشکلات یا وجود ندارد یا در کمترین میزان خود است.
ناصری انتخاب معاون سیاسی امنیتی به عنوان رییس شورای اطلاع رسانی استان به عنوان رابط استاندار با خانه مطبوعات برای پیگیری و حل مشکلات رسانه های استان در بازه زمانی کوتاه را مطرح کرد که مورد موافقت استاندار قرار گرفت.
اختصاص درصدی از اعتبارات روابط عمومی های ادارات به رسانه های استان، دستور جلوگیری از انتشار نشریات داخلی برخی دستگاهها و اختصاص هزینه آن به نشریات استان، اشتراک گیری ادارات از نشریات، همکاری و پاسخگویی دستگاههای اجرایی به رسانههای استان، مکلف کردن مدیران دستگاههای اجرایی به انتشار گزارش عملکرد خود در رسانه ها در هفته دولت، از دیگر خواسته های مدیر خانه مطبوعات از استاندار زنجان بود.
رییس هیأت مدیره خانه مطبوعات استان زنجان نیز در این جلسه با بیان این که علی رغم کارهای خوب صورت گرفته در حوزه اقتصاد، صنعت و تولید، حوزه فرهنگ مغفول مانده است، گفت: امیدواریم مشکلات این حوزه نیز با همیاری مسئولان مرتفع شده و مشعل مطبوعات خاموش نشود.
حسین نجاری گفت: در شرایط کرونایی یکی از آسیبپذیرترین مشاغل، مطبوعات بوده است و امروز بیش از پیش نیازمند همراهی مسئولان است.
رییس هیأت مدیره خانه مطبوعات استان با بیان این که بخش مهمی از امر مدیریت متکی به ارتباطات است، افزود: عدم ارتباط مدیران باعث شده تا مردم از عمکرد آنها بیاطلاع باشند.
نجاری با اینکه هر رابطه دو سویه دروازهای رو به روشنایی است، از استاندار زنجان خواست تا مدیران را مکلف به ارتباط با مطبوعات نموده تا از مجاری رسانهای گزارش عملکرد خود را به مردم ارائه دهند.
وی افزود: متأسفانه ترکش کم کاری مدیران به سینهی استانداری اصابت میکند و انتظار میرود رویکرد مدیریتی این قبیل افراد اصلاح گردد.
نجاری با بیان این که شبکههای اجتماعی رقیب جدی رسانه ملی هستند گفت: امروز مطبوعات به طور جدی در این شبکهها حضور دارند در حالی که مدیران به سهو یا به عمد از این ظرفیت برای بیان عملکرد خود استفاده نمیکنند.
وی به وضعیت معیشتی اصحاب رسانه استان به خصوص در بحث کرونا اشاره کرد و از استاندار خواست در کنار حمایتهای قانونی مطرح شده از سوی خانه مطبوعات، با تخصیص وام کم بهره و با شرایط آسان، دست خبرنگاران و رسانههای استان را بگیرد.
نظر شما