"مروان ابو راس " امروز (یکشنبه) در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در غزه افزود: قدس به طور طبیعی یک مساله مذهبی برای همه مسلمانان است، بنابر این ما از هر جریانی که از پایداری و مقاومت مردم فلسطین در بیتالمقدس و به طور کلی در فلسطین حمایت کند، قدردانی میکنیم.
وی اضافه کرد: روز قدس بسیار ویژه است و ما میخواهیم که همیشه این روز پیشروی ما باشد، زیرا مسجدالاقصی سزاوار بیشترین توجه و فداکاری برای آزادسازی است و ما باید با گذشت از جان، روح، مال و عزیزترین افرادمان برای آزادی آن فداکاری کنیم و امت اسلامی باید بطور گسترده برای پاکسازی مسجدالاقصی از لوث وجود اشغالگران تلاش کند.
رئیس اتحادیه علمای فلسطین از صداهای زشتی که سازش با اشغالگران صهیونیست را سر میدهند، انتقاد کرد و گفت: مردم با صراحت برخی از صداهای زشتی که در رسانههای اجتماعی و فضاهای مجازی پدید آمده است تا آنها را برای پذیرش ایده عادیسازی روابط با اشغالگران صهیونیست و وارد کردن چنین ایدهای در جامعه عربی و اسلامی آماده کنند را از بین بردند.
ابو راس سازش با اشغالگران صهیونیست را خطرناک توصیف کرد و افزود: سکوت در مقابل سازشگران و تحمل امثال آنها جایز نیست.
وی مواضع همسو با سازش با جامعه صهیونیستی را محکوم کرد و از علمای امت عربی و اسلامی خواست تا در مواجهه با این مواضع، صدای خود را بلند کنند.
رئیس اتحادیه علمای فلسطین گفت: احکام شرعی و دینی باید همواره پیش روی علمای اسلام باشد و علما باید با بیان احکام شرعی با فعالیتهایی که در جهت عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی انجام میشود و از نظر شرعی با اتفاق آراء جرم محسوب میشوند، مقابله کنند.
به گزارش ایرنا از غزه، فلسطینیها در سرتاسر سرزمینهای فلسطینی هفتاد و دومین سالگرد اشغال این سرزمینها در سال ۱۹۴۸ میلادی را در شرایط استثنایی و اعمال محدودیتها به دلیل شیوع "ویروس کرونا" احیا کردند و به رغم شیوع این ویروس و محدودیتها، خود را برای برگزاری «روز جهانی قدس» آماده میکنند.
امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی در سال ۱۳۵۷ با هدف پشتیبانی مردمی از فلسطین، آخرین جمعه ماه رمضان را به عنوان روز جهانی قدس نامگذاری کردند و خواستار تشکیل جبهه متحد اسلامی و انسانی برای تحقق حقوق مظلومان و مبارزه با ظالم و سیاستهای آنها تا فروپاشی استعمار و استبداد و ایجاد امنیت و آرامش در جهان شدند.
نظر شما