دکتر انور اسماعیلی روز یکشنبه در نشستی با خبرنگاران با اشاره به اینکه سه بیمه پایه شامل خدمات درمانی، سلامت و نیروهای مسلح به بیمه گذاران خدمات بیمهای ارائه میکنند، اظهار داشت: طبق تبصرههای ماده واحده قانون بودجه سال ۹۹ سازمانهای بیمهگر پایه درمان مکلف به پذیرش نسخههای الکترونیکی هستند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۷۰ درصد مطبهای پزشکان استان به سامانه الکترونیکی متصل شدند، افزود: از اول اردیبهشت امسال هم به تمام داروخانهها، مطب پزشکان، مراکز تصویربرداری و آزمایشگاهی اعلام شده که دیگر هیچ نسخه کاغذی در بیمه سلامت استان برای پرداخت هزینهها مورد پذیرش قرار نمیگیرد.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان تاکید کرد: طی ۲۷ روز گذشته (اردیبهشت) ۴۰۰ هزار نسخه الکترونیکی در کشور صادر شده که از این تعداد ۱۰۰ هزار نسخه آن متعلق به کردستان بوده است.
اسماعیلی با اشاره به اینکه کردستان به عنوان استان پیشرو در صدور نسخههای الکترونیک در کشور معرفی شده است، یادآور شد: الکترونیکی شدن نسخهها باعث حذف کاغذ که در انتقال بیماری کرونا تاثیرگذار است، افزایش دسترسی مردم به خدمات بهداشت و درمان، افزایش شفافیت مالی مراکز درمانی و ارایه دهنده خدمات پزشکی موثر است.
وی با اشاره به اینکه از دیگر مزیتهای اجرای این طرح جلوگیری از سوءاستفادههای مالی از بیمه سلامت است، گفت: طی ۲۷ روز گذشته ۵۴ هزار ویزیت الکترونیکی نیز در استان صادر و ۹۰ درصد داروخانهها و مراکز درمانی هم بطور الکترونیکی نسخهها را ثبت کردهاند.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان اضافه کرد: در حال حاضر ۸۰ درصد مطبهای پزشکان، ۱۰۰ درصد داروخانهها و ۱۰۰ درصد مراکز تصویربرداری نسخه الکترونیکی برای بیمه سلامت در استان ارسال میکنند.
اسماعیلی به تعرفههای پزشکی در استان اشاره کرد و افزود: ویزیت پزشکان و دندانپزشکان عمومی برای دفترچه سلامت در سال جاری ۲۱ هزار و ۹۷۰ تومان تعیین شده که ویزیت پزشکان و دندانپزشکان متخصص ۳۶ هزار و ۱۸۰ تومان و ویزیت پزشکان فوق تخصص هم برای دفترچه بیمه سلامت ۴۶ هزار و ۶۵۰ تومان تعیین شده است.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان یکی از اقدامات استان را استعلام وسع بیمه شدگان خواند و گفت: از سال گذشته تاکنون ۴۵ هزار کردستانی استعلام وسع برای آنها شده که براساس ۵۰ درصد پاسخهای اعلام شده حق بیمه ۴۰ درصد بیمه شدگان رایگان شده است.
اسماعیلی یادآور شد: تمام دفترچههای بیمه سلامت به دلیل بیماری کرونا تا پایان خرداد ماه بدون هیچ هزینهای تمدید شد اما از ابتدای تیر ماه اگر فردی بخواهد دفترچهای دریافت کند باید استحقاق سنجی شود.
وی اضافه کرد: براساس استحاق سنجی مشخص میشود که بیمه شده در چه دهکی قرار دارد و اگر جزو دهک اول، دوم و سوم باشد به طور رایگان خدمت دریافت میکند در غیر این صورت باید بابت اخذ دفترچه هزینهای را پرداخت کند.
رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد تا ظهر شنبه در مجموع ۱۱۸ هزار و ۳۹۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۳۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۶ هزار و ۹۳۷ نفر رسید.
نظر شما