سورنا ستاری روز سهشنبه در بدو ورود به استان بوشهر در جمع خبرنگاران افزود: هم اکنون در تولید کیتهای «سرلوژی» ظرفیت یک میلیون عدد در روز و کیتهای تشخیص «پی سی آر» ماهانه ۱.۵میلیون عدد در کشور وجود دارد که بخشی از این تولیدات به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش دیگری نیز برای صادرات تحویل میشود.
وی اظهارداشت: در حوزه شرکتهای دانش بنیان اتفاقهای خوبی در مقابله با ویروس کرونا رخ داده و در زمان حاضر درعمل تجهیزاتی وارد نمیکنیم.
ستاری ادامه داد: از روز اول هم به غیر از موارد اندکی به طور تقریبی همین طور بوده و همه تجهیزاتی که در بیمارستانها، اتاقهای ای سی یو، ونتیلاتورها، کیتهای تشخیص از درون کشور تامین میشود.
وی بیان کرد: همچنین درتهیه ماسک و لوازمی که برای محافظت کادر درمان در بیمارستان نیاز است نیز اتفاقهای خوبی رخ دادهاست.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: اکوسیستم شرکتهای دانش بنیان بخوبی در این دوران جواب داد و در آینده پروژههای زیادی در دارو و تولید واکسن آغاز شدهاست که امیدواریم اتفاهای خوبی در این حوزه رقم بخورد.
وی ادامه داد: معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری در حوزههای مختلف برای رسیدن به جهش روی زنجیره تولید برنامههای مفصلی در دست اقدام دارد.
افتتاح فاز اول طرح جامع عمرانی پارک علم و فناوری خلیج فارس (ساختمان گلستان)، مجتمع کارگاهی-تجاری سازی شرکتهای مستقر در پارک و مراکز رشد در شهرک صنعتی ۲ بوشهر که با حمایتهای مالی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری فراهم شدهاست، صندوق پژوهش و فناوری، مجتمع فناوری دانشگاه خلیج فارس (ساختمان مروارید)، بازدید از مراکز مستقر در این دانشگاه، فعالیتهای دو شتاب دهنده، نمایشگاه شرکتهای فناور و استارتاپی، نمایشگاه شرکتهای استارتاپی مرکز رشد برازجان، مرکز رشد علم و فناوری شهرستانهای کنگان، دشتی و تنگستان، شرکت در جلسه اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید، نشست با استاندار و دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر از برنامههای سفر یک روزه معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به این استان است.
نظر شما