«حسین مستعان» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سرآمدان علمی کشور سالانه در یک روش رقابتی و بر اساس شاخصهای معتبر علمسنجی انتخاب میشوند.
وی ادامه داد: محقق عضو هیات علمی یکی از موسسههای علمی- پژوهشی کشور، دارا بودن حداقل یک مقاله منتشر شده در نشریات برتر (مقاله برتر) مورد تایید فدراسیون به عنوان نویسنده مسئول دربازه زمانی مشخص و ارائه سخنرانی به عنوان سخنران کلیدی یا مدعو (سخنرانی معتبر) در کنگرههای معتبر جهانی مورد تأیید فدراسیون شرط اولیه برای ورود به فرآیند ارزیابی و قرارگیری در جمع سرآمدان علمی کشور است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه اراک با بیان اینکه این افراد براساس اعتبار علمی رتبهدهی مورد حمایت قرار می گیرند، اظهار داشت: این حمایتها شامل پژوهانههای نقدی، خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، شرکت در کنگرههای معتبر بینالمللی و جذب محقق پسادکتری است.
فدراسیون سرآمدان علمی کشور با هدف دستیابی به مرجعیت علمی با تلاش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تدوین و از ابتدای سال ۱۳۹۴ آغاز به کار کرده است و این برنامه در نظر دارد با شناسایی مستمر افراد توانمند و دارای بنیه علمی قوی و ارائه حمایتهای ویژه از آنان ، کشور را به سمت مرجعیت علمی در منطقه سوق دهد.
دانشگاه اراک با ۱۱۵ رشته تحصیلی دارای ۳۰۰ عضو هیات علمی است.
نظر شما