۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۹:۰۰
کد خبرنگار: 2089
کد خبر: 83795258
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاندار سمنان: توسعه کشور در شرایط کنونی مستلزم مدیریت نقدینگی است

سمنان- ایرنا- استاندار سمنان گفت: توسعه روز افزون ایران اسلامی با وجود تحریم‌ها و شرایط به وجود آمده از آن مستلزم مدیریت نقدینگی در کشور است.

علیرضا آشناگر چهارشنبه در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان سمنان در سالن یادگار امام (ره) استانداری با بیان اینکه مشکلات اقتصادی با مدیریت نقدینگی در کشور به حداقل می‌رسد افزود: هدایت نقدینگی به بازار سرمایه از اقدام‌های کلیدی دستگاه‌های اجرایی است که برای فعالیت در کارهای مولد استفاده شود.

وی با اشاره به شفافیت دولت در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی تاکید کرد:  این‌ نگرش در بین مردم ایجاد شود که بازار سرمایه‌ای در کشور وجود دارد که قوی‌تر از وضعیت سرمایه بانکی است.

استاندار سمنان ادامه داد: دولت برنامه جدی برای عرضه‌های اولیه، فروش دارایی دولت و دیگر دستگاه‌های حاکمیتی دارد، به تعبیری سال طلایی برای افرادی که سرمایه خود را وارد بورس می‌کنند است.

وی به ضرورت آموزش ثروت‌آفرینی در نظام آموزشی و تعلیمی کشور تاکید و تصریح کرد: برای استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی و ورود اقشار مردم به بازار سرمایه اقدام و آموزش‌ها در این بخش فراگیر شود.

آشناگر افزود: بازار سرمایه ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی و جهش تولید با وجود تحریم و فشارهای اقتصادی است و از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های نو برای توسعه بازار کشور استفاده شود.

رویه استعلام برای ورود سرمایه‌گذار در سمنان تصحیح شود

وی اضافه کرد: براساس آمار، رویه انجام ۲۹ استعلام برای ورود فعالان اقتصادی برای سرمایه گذاری در استان سمنان به هیج عنوان صحیح نیست و باید در صدور مجوز سرمایه گذاری سرعت گیر ایجاد نشود.

استاندار سمنان با بیان اینکه نباید فعالان اقتصادی را برای جذب سرمایه گذار معطل کرد، گفت: دستگاه های اجرایی برنامه‌های ابلاغ شده سال گذشته از سوی استانداری برای حذف استعلامات سرمایه گذاری را اجرا کنند اما به نظر می‌رسد به رویکردهای چهره به چهره اعتقاد دارند.

وی خاطر نشان کرد: قوانین‌ کلی و متعدد در بخش تولید و صنعت بسیار سردرگم کننده است و نمایندگان منتخب نسبت به حذف این قوانین اقدام کنند.

آشناگر با بیان اینکه تلاش دولت رفع موانع و مشکلات صنعتگران است، خاطر نشان کرد: سال گذشته تعداد قابل توجهی از واحدهای صنعتی راکد و در تملک استان سمنان به چرخه تولید برگشت و امسال، اقدامات برای بهبود کیفیت در بهسازی خطوط تولید، بازنگری در سرمایه انسانی و سرعت در تولید است.

استاندار سمنان ادامه داد: دستگاه‌های حاکمیت در کنار دستگاه‌های اجرای برای جهش تولید به عنوان مطالبه جدی رهبر معظم‌انقلاب از مسوولان پای کار باشند.

وی گفت: وزارت کشور محور ۳۰ گانه اقتصادی را اعلام کرد تا با همکاری مدیران دستگاه‌های اجرایی این طرح در گام اجرایی قرار گیرد.

آشناگر به لزوم شناسایی واحدهای نیمه فعال و مشکل‌دار استان برای رفع مشکلات تاکید و تصریح کرد: بخش خصوصی با تصمیم‌سازی و دستگاه‌های اجرای با تسهیل ساختارهای اداری به منظور رفع مشکلات واحدهای صنعتی گام بردارند.

استاندار سمنان یادآور شد: پارک علم و فناوری کارخانه‌های نوآوری را در استان فعال کند و مراکز شتاب دهی برای جهش تولید انجام شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha