هادی حق شناس عصر چهارشنبه در نشست شورای برنامهریزی استان اظهار داشت: تامین منابع آبی در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی در راستای پایداری تولیدات کشاورزی استان باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
وی با اشاره به بارش مطلوب باران از ابتدای امسال در استان، گفت: پیش بینی می شود نتیجه این بارش ها، اقدامات محققان و تلاش کارشناسان مرتبط، افزایش و پایداری تولیدات محصولات در پایان سال زراعی جاری باشد.
حق شناس همچنین بر توجه بیش از گذشته به ظرفیت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان در مسیر جهش تولید و پایداری این حوزه تاکید کرد.
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان از سال ۱۳۳۷ تاسیس شده و در حال حاضر بیش از ۷۰ محقق در این مرکز مشغول فعالیت هستند.
استاندار گلستان همچنن گفت: در سالجاری عملیات اجرایی طرح جدید در استان آغاز نخواهد شد و همه تلاش مدیریت استان، بهرهبرداری از طرح های نیمه تمام است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان نیز خواستار استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در تکمیل و بهره برداری از طرح های نیمه تمام در استان شد و گفت: اکنون طرح هایی در استان وجود دارد که تا ۲۰ سال از عمر آغاز عملیات اجرایی آن ها می گذرد.
میرمحمد غراوی بدون اشاره به آمار طرح های نیمه تمام استان، افزود: طرح های نیمه تمام استان آماده واگذاری برای استفاده از مشارکت بخش خصوصی مشخص شده است.
قدرت الله عابدی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان نیز با ارائه گزارشی از وضعیت اعتبارات استان در حوزه های هزینه ای و عمرانی برای سال ۹۹، گفت: اولویت های سال جاری در هزینه کرد اعتبارات با سرمایه گذاری در زیرساخت های تولید، اتمام و بهره برداری از طرح های نیمه تمام و اثرگذار در اقتصاد استان، اجرای طرح های درمانی، توسعه و بهسازی آب بندان و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه منطقه است.
در این نشست دو تن از محققان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، از اهمیت فعالیت این مرکز و آخرین یافته های خود در حوزه معرفی ارقام باقلا و گندم در خودکفایی تولید بذور و نقش آن در جهش تولید کشور سخن گفتند.
گلستان با بیش از ۲۰ هزار کیلومتر مربع وسعت و جای دادن یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت، هفت اقلیم از ۱۳ اقلیم دنیا، ۶۶۷ هزار هکتار زمین مستعد کشاورزی، ۸۶۴ هزار هکتار مرتع، ۴۵۲ هزار هکتار جنگل و رتبه های اول تا ششم کشور در تولید ۱۵ نوع محصول زراعی، نقش بسزایی در تولیدات کشاورزی دارد.
نظر شما