حجتالاسلام برومند رازیانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس نشانه تدبیر و دوراندیشی حکیمانه امام راحل(ره) برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین بود تا برای همیشه مساله فلسطین در یاد و خاطره مسلمانان عالم زنده بماند و فراموش نکنند که بیتالمقدس پاره تن اسلام است.
وی افزود: برای اولین بار رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز جهانی قدس بهصورت زنده و تلویزیونی با مردم سخن گفت و فرمایشات ایشان از رسانههای داخلی و بینالمللی پخش شد که حاوی نکات بسیار مهمی بود.
حجت الاسلام رازیانی با بیان اینکه برنامههای ویژه در فضای مجازی برای بزرگداشت روز قدس در نظر گرفته شده بود، اضافه کرد: برگزاری مسابقه تولید محتوا برای فضای مجازی، برگزاری مسابقات شعر نقاشی و مقاله، دلنوشته روز قدس، سخنرانی مجازی مبشرین فرهنگی، کاشت نهال، مولودی خوانی از ویژه برنامههای تدارک دیده شده برای روز قدس بود که مراسم الی بیتالمقدس با رعایت فاصله اجتماعی در فضای باز پارک مولوی کرد برگزار شد.
رییس اداره تبلیغات اسلامی سقز هدف از برگزاری این مسابقه را بیان مظلومیت کودکان و نوجوانان فلسطینی و همدردی با آنان برشمرد و گفت: کودکان و نوجوانان با خلق آثار هنری خود میخواهند با مظلومیت مردم فلسطین آشنا شوند.
وی با اشاره به اینکه این مسابقه در رده های سنی مختلف برگزار و به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد، افزود: شرکت کنندگان برای ارسال آثار با شماره ۳۶۲۲۷۹۹۹ داخلی ۲۴، ۲۳ و یا شماره ۳۶۲۱۱۶۶۷ واحد فرهنگی این اداره تماس بگیرند.
حجتالاسلام رازیانی در مورد تأثیرات نامگذاری روز قدس بر مناسبات جهانی، تاکید کرد: یکی از مهمترین ابتکاراتی که حضرت امام خمینی (ره) در زمینه سیاست خارجی انقلاب اسلامی به خرج دادند، نامگذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان بهعنوان روز قدس بود.
وی یادآور شد: مساله فلسطین تا قبل از انقلاب اسلامی، موضوعی مربوط به ناسیونالیسم عربی و مرتبط با عربها میشد و همگان مساله فلسطین را یک مشکل جغرافیایی و سرزمینی و نه هویتی میدانستند، اما با ابتکار امام راحل و نامگذاری جمعه آخر به نام روز قدس این مورد به مساله اول جهان اسلام شد.
وی اظهار داشت: امسال به دلیل بیماری کرونا امکان برگزاری راهپیمایی و تجمع مردمی نبود، ولی روز قدس همراه با ابتکاراتی جدید از سوی مردم خود را نشان داد و آزادیخواهان جهان بار دیگر یاد و آرمان فلسطین را گرامی داشتند.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما