اسماعیل محمدیانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در ایام شیوع بیماری کرونا برخورد با عرضهکنندگان مرغ زنده شدت گرفته است، افزود: این اقدام به منظور ارتقای سطح بهداشت عمومی، حفظ و صیانت از حقوق و سلامت شهروندان و اجرای مصوبات ستاد شهرستانی پیشگیری از کرونا با همکاری اتاق اصناف، مرکز بهداشت، شبکه دامپزشکی و دستور دادستان این شهرستان انجام شده است.
وی با بیان اینکه زندهفروشی در بازارهای محلی و مغازههای عرضه مرغ یکی از مهمترین تهدیدات علیه بهداشت عمومی جامعه است، اظهار داشت: شهروندان باید همه فرآوردههای خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کرده و هرگونه موارد غیربهداشتی را نیز در صورت مشاهده در اسرع وقت به شبکه دامپزشکی این شهرستان اطلاع دهند.
رییس شبکه دامپزشکی بوکان از معدوم سازی ۲۳۲ کیلوگرم گوشت قرمز و سفید در روزهای گذشته خبر داد و بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون به دلیل شیوع بیماری کرونا تعداد بازدید از اماکن موادعرضه افزایش یافته و تاکنون ۹۲۷ بازدید با مشارکت اتاق اصناف، شبکه بهداشت،اماکن عمومی و شهرداری انجام شده است.
«محمدیانی» با اشاره با انجام پایش مسیرهای اصلی شهر بوکان به صورت روزانه گفت: سه اکیپ در امر پایش مسیرهای جادهای مشارکت دارند تا جلو افرادی که به صورت غیربهداشتی در جادهها اقدام به کشتار میکنند گرفته شود.
وی از پلمب ۲ قصابی نیز در این شهر خبر داد و ادامه داد: این واحدهای عرضه گوشت قرمز بهصورت غیرمجاز اقدام به کشتار دام و عرضه گوشت به شهروندان میکردند.
به گزارش ایرنا، در بوکان بیش از ۲۵۰ مرکز عرضه مرغ زنده وجود دارد و بیشتر مردم از این مراکز اقدام به خرید میکنند که این امر موجب نگرانی مسوولان بهداشتی شده است.
یک واحد کشتار مرغ طیور در این شهرستان وجود دارد که علاوه بر مرغ شهرستان به دیگر شهرستانهای دیگر صادر میکند.
نظر شما