علی دیانتی روز شنبه در حاشیه بازدید از مزرعه گلمحمدی واقع در روستای «سایینجیق» از توابع بخش باروق میاندوآب در گفت و گو خبرنگار ایرنا با اشاره به اهمیت کشت گیاهان دارویی اظهار داشت: در راستای پیشبرد اهداف ستاد احیای دریاچه ارومیه، توسعه کشت محصولات کمآببر از برنامههای اولویتدار وزارت جهاد کشاورزی است.
وی افزود: گیاه گلمحمدی مقاوم به تنش آبی، شرایط نامساعد محیطی، آفات و بیماریها و قابل کشت در خاکهایی با حاصلخیزی کم است از این رو این گیاه جهت کشت در منطقه باروق بسیار مناسب است.
وی بیان کرد: تاکنون نزدیک به هفت هکتار از اراضی این شهرستان به کشت گلمحمدی اختصاص یافته و پیشبینی میشود امسال حدود ۱۷ تن محصول گل محمدی از مزارع این شهرستان برداشت شود.
وی ادامه داد: همچنین با توجه به توسعه و ترویج کشت این محصول از سوی کارشناسان جهاد کشاورزی، متقاضیان جدیدی برای کشت گل محمدی در سطح ۱۲ هکتار از سال آینده اعلام آمادگی کرده اند.
«دیانتی» اظهار داشت: گلمحمدی علاوه بر خواص درمانی، دارای مزیتهای اقتصادی نظیر ارزش صادراتی، جذب گردشگر و اشتغالزایی است.
میاندوآب با دارا بودن ۸۲ هزار هکتار زمین کشاورزی شامل ۵۲ هزار هکتار آبی و ۳۰ هزار هکتار دیم یکی از قطبهای مهم کشاورزی در آذربایجانغربی محسوب میشود و گردش مالی و اقتصاد این شهرستان به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم وابسته به بخش کشاورزی است.
نظر شما