به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس استان تهران، سید علی اصغر میرابراهیمی افزود: دارندگان رستوران ها باید در سامانه اصناف و صنایع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثبت نام و کد رهگیری دریافت کنند.
وی ادامه داد: رستوران داران با نصب کد دریافتی از وزارت بهداشت در درب اماکن خود می توانند فعالیت خود را از سر بگیرند.
رئیس اتحادیه صنف رستوران و سلف سرویس های تهران گفت: دارندگان رستوران ها باید علاوه بر رعایت نکات بهداشتی تعداد صندلی های اماکن خود را برای رعایت فاصله اجتماعی کاهش دهند.
میرابراهیمی تصریح کرد: این اماکن توسط بازرسان بهداشت و سازمان صمت به منظور رعایت اصول بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی برای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا به صورت مستمر بازرسی و نظارت و با خاطیان به شدت برخورد می شود.
فعالیت رستوران ها از اسفندماه پارسال و با شیوع ویروس کرونا تعطیل شده بود.
نظر شما