۴ خرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۵۹
کد خبرنگار: 1303
کد خبر: 83799006
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

حال عمومی محمدعلی کشاورز خوب است

۴ خرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۵۹
کد خبر: 83799006
حال عمومی محمدعلی کشاورز خوب است

تهران- ایرنا- حال عمومی استاد محمدعلی کشاورز رو به بهبودی است و این هنرمند بزودی از بیمارستان مرخص خواهد شد.

محمدعلی کشاورز بازیگر پیشکسوت سینما، تاتر و تلویزیون این روزها در بیمارستان بستری است و مراحل پایانی درمانی خود را طی می‌کند.

یکی از نزدیکان این هنرمند پیشکسوت در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا درباره بیماری این هنرمند، گفت: استاد کشاورز چند روز پیش به دلیل عارضه کلیوی و بالا رفتن سطح کراتین خون در بیمارستان بستری شد و بلافاصله مراحل درمانی خود را زیر نظر تیم پزشکی آغاز کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه  کراتین خون این هنرمند از حد نرمال بالاتر بود و خطر از کار افتادن کلیه ها این هنرمند را تهدید می‌کرد به تشخیص پزشک‌ مراحل سرم تراپی آغاز و  در حال حاضر میزان کراتین خون‌شان به حد طبیعی نزدیک شده و وضعیت‌شان پایدار است.

وی ادامه داد: خوشبختانه و با اقدام به موقع نیازی به دیالیز کلیه برای این هنرمند احساس نشده و امیدواریم طی چند روز آینده با رسیدن به وضعیت پایدار این هنرمند با اجازه تیم پزشکی از بیمارستان مرخص شود.

محمدعلی کشاورز از بازیگران تئاتر، سینما و تلویزیون ایران در ۲۶ فروردین ۱۳۰۹ در اصفهان متولد شد. 
این هنرمند که دارای نشان درجه یک فرهنگ و هنر است، در سینما، تئاتر و تلویزیون بارها در نقش‌ها و ژانرهای گوناگون حضور داشته است.

او در بازیگری، همراهِ علی نصیریان، زنده‌یاد جمشید مشایخی، داود رشیدی و عزت‌الله انتظامی پنج بازیگر مرد ماندگار تاریخ تئاتر و سینما و تلویزیون ایران به‌شمار می‌آیند.

از آثار ماندگار استاد کشاورز، به مجموعه‌های تلویزیونی دایی‌جان ناپلئون، آتش بدون دود، هزاردستان (در نقش شعبان استخوانی)، سربداران (در نقش خواجه قشیری)، افسانه سلطان و شبان (در نقش خوابگزار اعظم)، پدرسالار و گرگ‌ها می‌توان اشاره کرد.

این هنرمند ایفاگر نقش‌های ماندگاری در تاریخ سینما بوده است که از جمله آنها فیلم‌های «خشت و آینه»، «آقای هالو»، «رگبار»، «صادق کرده»، «شطرنج باد»، «کمال‌الملک»، «مردی که موش شد»، «کفش‌های میرزا نوروز»، «مادر»، «پول خارجی»، «دلشدگان»، «روز واقعه»، «ناصرالدین شاه اکتورسینما»، «خسوف»، «زیردرختان زیتون»، «غزال» بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha