محمدباقر قالیباف روز سه شنبه در نشست «همافزایی برای تشکیل مجلس قوی، کارآمد و انقلابی» در مجموعه فرهنگی سرچشمه تهران، گفت: شرط تحول در کشور در تحول از درون مجلس است و ایجاد تحول در مجلس، کار یک فرد، گروه یا فراکسیون نیست بلکه نیازمند آن است که همه نمایندگان در این زمینه فعالیت کنند.
منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم ادامه داد: برای تحول در مجلس، باید مشکلات گذشته مورد ارزیابی قرار گیرد و بر این اساس، اقداماتی برای ایجاد تغییر و تحول در مجلس شورای اسلامی انجام شود.
قالیباف با تأکید بر اینکه باید اعتماد را به مردم بازگردانیم، گفت: مردم به انقلاب اسلامی و ارزشهای آن اعتقاد کامل دارند به طوری که در تشییع پیکر شهید قاسم سلیمانی، شاهد حضور بسیاری از مردم بودیم و شکوه حضور خود را به جهانیان نشان دادند.
وی، تحول مجلس را مستلزم توجه ویژه به اسناد بالادستی دانست و تصریح کرد: برای ایجاد تحول در مجلس، باید قانون اساسی و همچنین سیاستهای کلان قانونگذاری که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده، مورد توجه قرار گیرد.
منتخب مجلس یازدهم با بیان اینکه برای تحول در مجلس، باید رویکرد مردمسازی مورد توجه قرار گیرد، افزود: این رویکرد به این معناست که هر کاری که در کشور انجام میشود، حضور مردم هم در آن مورد توجه قرار گیرد.
قالیباف گام بعدی برای تحول در مجلس را شفافسازی عنوان کرد و گفت: نمایندگان باید در همه امور به ویژه در اموری که برای مردم تصمیم میگیرند، کاملاً شفاف عمل کنند و قطعاً این مساله در مجلس یازدهم مورد توجه قرار میگیرد و باید فرآیندهای کارآمدسازی و هوشمندسازی در همه تصمیمات مجلس نمایان باشد.
وی اضافه کرد: ارتقای کیفیت نظارت و قانونگذاری از جمله اولویتهایی است که در مجلس یازدهم و در جهت ایجاد تحول در مجلس مورد توجه قرار میگیرد.
منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم با اشاره به ضرورت ایجاد تحولاتی در امور مربوط به نمایندگان افزود: برخی از نمایندگان در ارتباط با دستگاههای اجرایی، مشکلاتی دارند که باید این مشکلات مرتفع شود.
منتخب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حقوق ملت تحت هیچ شرایطی قابل معامله نیست، اظهار داشت: ما باید در تصویب قوانین به گونهای عمل کنیم که دو قوای دیگر هم بتوانند مشکلات کشور را مرتفع کنند، البته در این زمینه تحت هیچ شرایطی نباید از منافع کشور بگذریم.
قالیباف با تأکید بر اینکه در این مجلس باید از ظرفیت متخصصان و همچنین مرکز پژوهشهای مجلس به خوبی استفاده شود، گفت: از مجلس ششم تاکنون صرفاً ۳۸ درصد طرحها و لوایح تبدیل به قانون شدند، بقیه تصویب نشدهاند و صرفاً وقت مجلس برای این موضوع گرفته شد.
وی خاطرنشان کرد: باید لایحهمحوری را مدنظر قرار دهیم و در صورتی که دولت لایحه ارائه نداد، باید از ابزارهای قانونی خود در این زمینه استفاده کنیم.
نظر شما