جلیل رجبی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: به دلیل بروز اشکال عملیاتی در واحد تولید برق این پالایشگاه به منظور حفظ ایمنی فرآیند ، فشار واحدهای عملیاتی از طریق مشعل پالایشگاه تخلیه می شود.
وی با بیان اینکه تمامی عملیات تحت کنترل بوده و در حال عادی سازی شرایط هستیم، گفت: پالایشگاه هم اکنون در حال طی فرآیند راهاندازی مجدد واحد تولید برق و واحدهای فرآیندی است .
وی ضمن پوزش از همسایگان و جوامع محلی به سبب شرایط نامساعد ایجاد شده در مشعل و دود ناشی از تخلیه مواد هیدروکربنی خاطرنشان کرد: شرایط عملیاتی با حضور رئیس محیط زیست شهرستان تبریز انجام شده است.
از صبح امروز دود سیاهی از یکی از مشعل های پالایشگاه تبریز منتشر می شود.
پالایشگاه نفت تبریز یکی از شرکت های قدیمی پالایش نفت کشورمان محسوب می شود که تأسیسات آن در جنوب غربی تبریز مستقر است؛ مراحل طراحی و ساخت این پالایشگاه از سال ۱۳۵۳ توسط شرکت اسنام پروجتی ایتالیا آغاز و در سال ۱۳۵۶ راه اندازی شد.
ظرفیت اسمی اولیه این پالایشگاه ۸۰ هزار بشکه در روز بود که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با اجرای طرحهای توسعه ظرفیت به دست متخصصان و مهندسان کشورمان، هم اینک این رقم به ۱۱۰ هزار بشکه در روز افزایش یافتهاست.
نفت خام مورد نیاز پالایشگاه تبریز توسط شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و از میدان نفتی اهواز و میدان نفتی مارون تأمین میشود؛ شرکت پالایش نفت تبریز دارای ۱۴ واحد پالایش و ۱۰ واحد سرویسهای جانبی میباشد.
تبریز- ایرنا - رییس روابط عمومی شرکت پالایش نفت تبریز اعلام کرد: دود سیاهی که از این پالایشگاه منتشر میشود، ناشی از نقص عملیاتی است و بزودی برطرف میشود.
اخبار مرتبط
-
پالایشگاه تبریز، پالایشگاه پاك كشور شناخته شد
تبریز- ایرنا- مدیرعامل شركت پالایش نفت تبریز با اشاره به رتبه نخست این واحد در حوزه زیست محیطی…
-
پالایشگاه تبریز در مسیر توسعه
تبریز - ایرنا - پالایشگاه تبریز به عنوان یکی از بزرگ ترین و قدیمی ترین واحدهای پالایشگاهی کشور…
نظر شما