مهری گل محمدزاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هرچند مسوولان شهرستان برای حل این معضل پی گیری های فراوان کرده اند اما تاکنون نیتجه ای در پی نداشته است.
وی بالا بودن هزینه درمان و دارو را از دیگر مشکلات این بیماران عنوان کرد و افزود: هزینه داروهای خارجی و تقویتی بسیار بالا است که برای هر بیمار ماهانه بیش از هفت میلیون ریال و بالاتر از این مبلغ هزینه می شود که از توان آنان خارج است.
مدیر انجمن ام اس شیروان گفت: اینک ۸۲ بیمار در این انجمن ثبت انجمن شده اند که از این تعداد ۲۰ نفر آقا و مابقی خانم هستند و تعدادی هم شناسایی شده اند که تاکنون ثبت نشده اند.
گل محمدزاده رده سنی بیماران این شهرستان را از ۱۶ سال تا ۵۴ سال عنوان کرد و افزود: متاسفانه صدا و سیما در برنامه های خود این بیماری را بزرگ و رسیدگی به این بیماران را از روی ترحم جلوه می دهد و به همین علت روحیه بیماران با دیدن آن تضعیف می شود در صورتیکه بسیاری از آنان زندگی معمولی خود را دارند و در بسیاری از عرصه ها خصوصا ورزش موفق به کسب مقام کشوری شدهاند.
وی با اشاره به خدمات این انجمن به بیماران گفت: تزریقات، عکس، آزمایش، ویزیت توسط دو پزشک، مشاوره و کلاس های ورزشی و شنا و غیره برای آنان رایگان است.
وی افزود: خیرین در ایام کرونا دستکش، ماسک، محلول ضدعفونی، بسته غذایی و غذای گرم بین آنان توزیع کرد.
وی مشکلات حرکتی، بینایی، ادراری، حسی و علائم تعادلی و راه رفتن را از جمله نشانه های بیماری ام اس عنوان کرد.
انجمن ام اس استان با همت افراد خیر و نیکوکار و پزشکان متخصص مغز و اعضاب در راستای خدمات حمایتی و توانبخشی و اجتماعی بیماران در سال ۸۵ تاسیس شد.
نظر شما