محمود جاوید روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این بیماران از مردادماه سال ۹۶ تاکنون ۲۴۰ هزار بار در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان توسط پزشکان این مجموعه ویزیت شده اند که به تفکیک سهم ویزیت پزشک عمومی۶۵ درصد و سهم ویزیت پزشک متخصص۳۵ درصد بوده است.
وی ادامه داد: همچنین در حدود ۷۰ میلیارد ریال داروهای اختصاصی درمان دیابت از جمله انسولین «انپیاچ» و «رگولار» و داروهای خوراکی همچون «متفورمین» و «گلیبنکلامید» در اختیار بیمه شدگان دیابتی قرار داده شده است.
جاوید، تعداد خدمات پاراکلینیکی ثبت شده در خصوص مراجعه به آزمایشگاههای مراکز تامین اجتماعی استان را ۳۰ هزار مراجعه اعلام کرد و گفت: افزون بر ۲ میلیارد ریال خدمات آزمایشگاهی به این بیماران به صورت رایگان ارائه شده است .
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دیابت به عنوان یکی از شایعترین بیماریها و یکی از دلایل اصلی مراجعه به مراکز درمانی است، خاطرنشان کرد: دیابت از جمله شایعترین بیماریهای متابولیکی است که همراه با پرفشاری و اختلالات چربی خون به عنوان بیماریهای تمدن جدید شناخته میشود.
جاوید افزود: با توجه به سبک زندگی شهرنشینی، رژیم غذایی نامناسب و کمتحرکی، شیوع این بیماری رو به افزایش است که این روند رو به رشد با تفاوت ناچیزی در خانمها بیشتر دیده میشود.
وی خاطرنشان کرد: ممکن است بیماری بدون علامت باشد یا با علائم مختصر همراه باشد و در نتیجه فرد سالها از بیماری خود بیخبر باشد و منجر به صدمات جبرانناپذیری به خصوص برکلیهها، چشم، اعصاب محیطی و عروق قلب و مغز برجا بگذارد از همین رو تشخیص و درمان زودهنگام این بیماری بسیار با اهمیت است.
به گزارش ایرنا، تامین اجتماعی در حوزه درمان از طریق بیمارستان امام علی(ع)، ۲پلی کلینیک تخصصی، ۲ درمانگاه تخصصی و یک درمانگاه عمومی به طور مستقیم و از طریق بیش از ۵۰۰ مرکز بصورت غیرمستقیم به بیمه شدگان خود ارائه خدمت میکند.
نظر شما