به گزارش ایرنا، پرویز فتاح عصر پنجشنبه در قم در دیدار با استاندار این استان، با بیان اهمیت عبرت آموزی از تجربه های بحران ها و اطلاع رسانی از اقدام ها در استان، اضافه کرد: انتقال این تجربه ها می تواند در بهبود وضعیت کنترل بیماری و بحران در سایر نقاط کشور اثرگذار باشد.
فتاح ادامه داد: بنیاد جانبازان و مستضعفین با تمام توان از خدمات مددجویی در قم به ویژه در ایام شیوع کرونا و طرح کمک مومنانه و مواسات حمایت می کند.
رئیس بنیاد جانبازان خاطرنشان کرد: مدیریت پسا کرونا اهمیت به مراتب بالاتر دارد و باید برای آن برنامه ریزی صورت گیرد.
استاندار: رتبه قم در ارزیابی عملکرد کشوری مقابله با شیوع بیماری کرونا ممتاز است
استاندار قم نیز مدیریت صحیح ستاد بحران استان در زمینه مقابله با شیوع کرونا و درمان مبتلایان به این ویروس را مورد توجه قرار داد و گفت: وحدت فرماندهی، مدیریت هماهنگ و تعامل همه بخش و گروه ها، از عوامل ایجاد وضعیت کنترلی بحران کرونا در قم است.
بهرام سرمست به عدم پیش آگاهی ستاد بحران قم از شیوع کرونا در کشور و کار دشوار این ستاد در آماده سازی استان برای مقابله با بحران کرونا اشاره کرد و گفت: اتباع خارجی ساکن در قم و نیز حضور زائران و مسافران سختی این شرایط را برای ستاد مدیریت بحران استان دوچندان نمود، که با همدلی و هماهنگی تمامی دستگاه های اجرایی استان توفیق های لازم کسب شد.
وی با تاکید بر نقش آفرینی علما، مراجع و روحانیت در اجرای طرح های مصوب ستاد ملی کرونا، ادامه داد: مردم نیز با عمل به پروتکل های بهداشتی در تمام مراحل اجرای طرح های مقابله و کنترل ویروس کرونا نقش مهمی در شکستن زنجیره انتقال ویروس کرونا ایفا کردند.
سرمست به برگزاری جلسه های متعدد و منظم در راستای هم افزایی و تعامل بین بخشی در استان اشاره و تصریح کرد: در این بحران تمام استان با استفاده از ظرفیت بالای خیران و ستاد های مردمی و نیز گروه های جهادی و با هدایت کمک ها و تقسیم وظایف، در قالب یک مجموعه واحد به انجام خدمات و اجرای مصوبه های ستاد ملی و استانی مبارزه با ویروس کرونا پرداختند.
استاندار قم همچنین به نقش دستگاه های امدا رسانی و حمایت از مددجویان قم و اثرگذاری قابل قدردانی بنیاد مستضعفین در این زمینه اشاره و خاطر نشان کرد: حمایت از اقشار ضعیف و آسیب دیده و نیز برنامه ریزی برای حرکت استان در مسیر جهش تولید از اولویت های مهم در ایام پسا کرونا است./
نظر شما