سید ابراهیم علوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در پی افزایش دما و احتمال ادامه گرمی هوا و به تبع آن بالا رفتن مصرف آب در شهرها و روستاهای استان ضرورت مدیریت مصرف آب توسط شهروندان و مشترکان بیش از پیش احساس می شود.
وی ادامه داد: هر چند وضعیت بارش ها در اوایل امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل به مراتب بهتر بوده است اما نزولات جوی به شکل باران تاثیر چندانی بر منابع آب زیر زمینی ندارد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: منابع زیرزمینی تامین کننده ۹۸ درصد آب شرب مورد نیاز یک میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک تحت پوشش این شرکت است و بارش های اخیر نیز جبران منابع از دست رفته از خشکسالی های سنوات قبل را نمیکند.
علوی افزود: تنها راه ارائه پایدار خدمات تامین آب شرب، مدیریت و بهینه مصرف کردن است.
وی ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی با هدف تامین آب شرب سالم و پایدار تمام توان عملیاتی خود را به کار گرفته است تا امر مهم رعایت بهداشت فردی و اجتماعی در جهت مقابله با بیماری کرونا و ادامه جریان آب شرب دچار مشکل و اخلال نشود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: استمرار این روند نیازمند همکاری شهروندان در مصرف صحیح آب است، در صورت عدم توجه به اصل تاثیر گذار مدیریت مصرف، مشترکان با قطع آب و یا حداقل کاهش فشار آب مواجه خواهند شد.
علوی افزود: تمام ظرفیت آبی استان خراسان رضوی بدون وقفه درحال تزریق آب به ۳۷ هزار کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع و تحویل به سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۷۶ شهر و دو هزار و ۴۰۰ روستا در استان پهناور خراسان رضوی است.
شرکت آب و فاضلاب استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی در ۷۲ شهر و ۲ هزار و ۴۰۰ روستای این استان، سه میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک را زیرپوشش خدمات خود دارد.
این شرکت به تمام شهرهای استان به جز مشهد خدمترسانی میکند.
نظر شما