به گزارش خبرگزاری دولتی ترکمنستان، از شرکت کنندگان در این دوره آموزشی که در تاریخ ۸ خرداد برگزار شد، میتوان به رؤسای نهادهای مالی کشورهای عضو برنامه ویژه سازمان ملل متحد برای اقتصاد آسیای میانه از جمله آذربایجان، افغانستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان و همچنین نمایندگان کمیسیون اقتصادی اروپا همچون یونیسف و برنامه توسعه سازمان ملل متحد نام برد.
رسیدگی به جمع بندی نشست شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای سال ۲۰۲۰ در خصوص تأمین اعتبار مالی توسعه و حمایت از مسائل بینالمللی کاهش تأثیرات منفی کووید - ۱۹ بر توسعه اقتصادی و اجتماعی؛ مذاکره درباره جمع بندی نتایج حاصل از اولین همایش اقتصادی خزر برگزار شده در تاریخ ۱۲ اوت ۲۰۱۹ در آوازه؛ مذاکره درباره جمع بندی نتایج حاصل از همایش بینالمللی برگزار شده تحت عنوان «همکاری برای تأمین اعتبار مالی توسعه در قلب راه ابریشم کبیر» در تاریخ ۲۰ الی ۲۱ ژوئن ۲۰۱۸ در عشق آباد؛ رسیدگی به مسائل تلاشهای منطقهای در زمینه غلبه بر مشکلات اقتصادی- اجتماعی ناشی از این بیماری همه گیر و فعالیتها، استراتژی و جایگاه ادارات مالی بینالمللی در این زمینه از جمله موضوعاتی بود که در دستور کار این ویدئو کنفرانس قرار گرفت.
شرکت کنندگان در این سمینار بر اهمیت اتخاذ تمهیدات فوری برای توجه به تبعات اجتماعی – اقتصادی بحران کرونا و حمایت از گروه های آسیب پذیر تاکید کردند.
کشورهای شرکت کننده همچنین نسبت به توسعه ارتباطات حمل و نقل بین المللی برای ایجاد چرخه های عرضه به منظور احیای اقتصادهای ملی به ویژه در کشورهای قرنطینه شده، توجه خاصی نشان دادند.
ویدئو کنفرانس ترکمنستان با نمایندگان بینالمللی
نشستی با مشارکت نمایندگان سازمان بینالمللی دریاها، سازمان بینالمللی اشتغال و سازمان جهانی بهداشت در آژانس «ترکمن دنیز دریا یوللاری» (خطوط رودخانهای و دریایی ترکمن) در تاریخ 28 می 2020 به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
همکاری در راستای مقابله با گسترش بیماریهای حاد واگیردار و حفظ سلامت کارکنان بخش حمل و نقل دریایی موضوع کلیدی این ویدئو کنفرانس بود.
در این ویدئو کنفرانس، به تجربه مؤثر ترکمنستان در پیشگیری از ورود و گسترش کووید - 19 به قلمرو ترکمنستان به واسطه اقدامات پیشگیرانه شامل تشدید نظارت بر ضد عفونی محمولههای مورد حمل از طریق حمل و نقل دریایی اشاره شد.
برگزاری ویدئو کنفرانس برنامه مقابله با مواد مخدر
ویدئو کنفرانسی با موضوع اجرای مرحله سوم برنامه تدوین شده دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد برای افغانستان و کشورهای همسایه در تاریخ 8 خرداد 1399 در وزارت امور خارجه ترکمنستان برگزار شد.
شرکت کنندگان در این ویدئو کنفرانس بر جایگاه مهم ترکمنستان در آسیای میانه و نمایش توان ایجاد صلح در توسعه روابط میان منطقهای در نتیجه سیاست فعال رئیس جمهوری ترکمنستان تأکید کردند. در پایان با هدف امنیت، نظارت بر خرید و فروش مواد مخدر، مقابله با تأمین مالی جرائم و حمایت از تلاشها در راستای توسعه افغانستان، به مسائل تحکیم روابط اقتصادی توجه ویژهای معطوف شد.
نظر شما