اختصاص ۷۵ میلیارد تومان به استانداردسازی سرویس‌ بهداشتی مدارس

تهران- ایرنا- رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: مبلغ ۷۵ میلیارد تومان اعتبار به تعمیر و بازسازی و استانداردسازی سرویس‌های بهداشتی و آبخوری مدارس به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دوران کرونا اختصاص یافته است.

مهراله رخشانی مهر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره تعمیر و بازسازی آبخوری و سرویس‌های بهداشتی مدارس اظهار داشت: این رقم صرف تعمیر و بازسازی سرویس‌های بهداشتی و آبخوری‌های مدارس می شود تا آنهایی که مشترک بین دانش آموزان دختر و پسر در برخی مناطق هستند،  تفکیک شده یا سرویس‌هایی که نیاز به تعمیر دارند، بازسازی و تعمیر شوند.

وی افزود: این مبلغ در حال حاضر به سازمان نوسازی مدارس اختصاص داده شده است و تا مهر ماه مشکل مناطقی که هدفگذاری شده اند، برطرف می‌شود.

افزایش زیربنا راه مناسبی برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی نیست

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در پاسخ به این سوال که امکان افزایش بناهای مدارس برای حفظ فاصله گذاری اجتماعی وجود دارد یا خیر، عنوان کرد: در واقع این سیاست امکان پذیر نیست؛  اگر بخواهیم بناهای مدرسه را برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی افزایش دهیم، نتیجه این اقدام به مهر امسال نمی‌رسد و به سال تحصیلی بعد مربوط می‌شود.

رخشانی مهر ادامه داد: اجرای سیاست افزایش زیربنای مدارس حتی در پروژه‌های فعلی هم نیازمند هزینه بسیار زیاد است و از سوی دیگر این اقدام از نظر فنی هم صحیح نیست.

وی خاطرنشان کرد: نمی‌توانیم در بنای مدرسه دیواری را اضافه کنیم یا حتی دیواری را برداریم.  این کار از نظر فنی ممکن نیست.  اگر قرار باشد که مدارس فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند، می‌توانند جمعیت کلاس‌ها را کمتر یا کلاس‌های درس را به صورت شیفتی برگزار کنند.  بطور مثال یک گروه از دانش‌آموزان شیفت صبح و یک گروه دیگر شیفت بعد از ظهر به مدرسه بیایند اما افزایش زیربنا راه مناسبی برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی نیست.

کرونا پروژه‌های ساخت مدارس را به تعویق نینداخت

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس درباره انجام پروژه های ساخت مدارس سیل زده در ایام کرونا گفت: کرونا باعث عقب افتادن پروژه‌های در حال ساخت برای مناطق سیل زده نشده است؛  این پروژه‌ها با سرعت خیلی خوب پیش می‌رود.

رخشانی با بیان اینکه بسیاری از مدارس برای مناطق سیل زده تا مهر ماه آماده می شوند، افزود: طبق قراری که از  پیش تعیین شده بود، مدارس کوچک در واقع تا مهر ماه، مدارس بزرگتر تا دهه فجر و مجتمع‌های آموزشی تا مهرماه سال ۱۴۰۰ در مناطق سیل زده آماده بهره برداری می‌شوند.

وی عنوان کرد: سازمان نوسازی مدارس در بحث تامین اعتبار و منابع مالی پروژه‌های در حال ساخت مدارس سیل زده مشکلی ندارد و ساخت پروژه‌ها به سرعت پیش‌ می‌رود.

به گزارش ایرنا،  رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور پیشتر گفته بود که در مجموع برای بازسازی مناطق سیل زده حدود ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار از محل منابع دولتی، حدود ۲۱۰ میلیارد تومان از محل منابع خیرین و از محل اعتبار سازمان نوسازی و استانی هم ارقامی تامین شده است.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha