سیدجواد فیض حسینی روز یکشنبه در دیدار با فرماندار تکاب با بیان اینکه این سرشماری با همکاری توزیعکنندگان سوخت انجام میشود افزود: با جمعآوری کوپنهای فیزیکی قدیمی، کالابرگهای سوخت روستائیان الکترونیکی میشود و مشترکان نفتسوز نیز بر همین اساس و در جهت سهولت و تسریع در فرآیند الکترونیکی شدن کالابرگها سرشماری میشوند.
وی اظهار داشت: بهزودی شمارههای کالابرگ سوخت روستاییان به صورت الکترونیکی اعلام و تامین سوخت روستاییان با استفاده از کارت سوخت انجام خواهد شد که با این امر از هرگونه تخلف در روند توزیع و پخش و قاچاق سوخت جلوگیری میشود.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب ادامه داد: الکترونیکی شدن کالابرگ سوخت تنها به مشترکان نفتسوز محدود نمیشود بلکه مصرف کنندگان نفتگاز (گازوئیل) و گاز مایع را نیز شامل میشود.
«فیضحسینی» با بیان اینکه هماینک ۶۹ هزار مشترک مصرفکننده نفت سفید در روستاهای جنوب استان سکونت دارند اضافه کرد: علاوه بر این تمام خانوارهای ساکن در شهرهای جنوب استان نیز که مشترک نفتسوز هستند و به گاز شهری دسترسی ندارند نیز مجاز به نفترسانی بوده و کالابرگ الکترونیکی به نامشان تعریف خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه نفت سفید فقط بین خانوارهای شهری که در حوزه شبکه گاز نیستند توزیع میشود افزود: خانوارهایی که در حوزه شبکه گاز شهرهای جنوب آذربایجانغربی واقع شده و علمک گاز در کوچه و درب منازل آنان وجود دارد به طور حتما باید مشترک گازسوز شده و از گاز طبیعی استفاده کنند و جهت تامین سوخت، نفت سفید به آنان تعلق نمیگیرد.
فرماندار تکاب نیز در این دیدار گفت: باید تمهیداتی بهکار گرفته شود تا روند الکترونیکی شدن کالابرگ سوخت روستاییان در این شهرستان تسریع یافته و وضعیت توزیع نفت سفید در مناطق روستایی ساماندهی گردد.
محمود زمانی افزود: در مورد تامین سوخت واحدهای تولیدی و صنعتی از جمله تامین گازوئیل مرغداریهای منطقه نیز باید تمهیداتی اندیشیده شود.
وی بیان کرد: باتوجه به اقلیم آب و هوایی تکاب، طولانی بودن فصل سرما و کوهستانی بودن منطقه و دورافتاده بودن روستاها باید در زمینه تامین و توزیع سوخت مصرفی روستاییان از جمله نفت سفید نگاه ویژهای لحاظ شود.
وی اظهار داشت: افزایش سهمیه سوخت تکاب ضروری است و امیدواریم در زمینه الکترونیکی شدن کالابرگ این مسئله مورد توجه قرار گیرد.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب با واقع شدن در جنوب به مرکزیت شهرستان میاندوآب، دارای هشت ناحیه مرکزی در شهرهای میاندوآب، شاهیندژ، تکاب، مهاباد، بوکان، نقده، سردشت و اشنویه و ۹۱ باب جایگاه عرضه فرآوردههای نفتی مشتمل بر ۳۲ جایگاه تک منظوره سوخت مایع، ۳۸ باب جایگاه ۲ منظوره سوخت مایع و گاز طبیعی فشرده شده، ۲۱ باب جایگاه تک منظوره سیانجی، ۲۵۳ باب فروشندگی نفت سفید و نفتگاز شهری و روستایی و ۱۸ باب تاسیسات سیلندر پرکنی گاز مایع است.
این منطقه یکی از مناطق ۳۷ گانه نفتی کشور است که وظیفه تامین و توزیع سالانه حدود یک میلیارد لیتر انواع فرآوردههای نفتی مایع و حدود ۴۰ هزار تن گاز مایع (LPG) را به عهده دارد؛ این منطقه همچنین دارای یک باب انبار نفت با ظرفیت ذخیرهسازی ۶۰ میلیون لیتر انواع فرآوردههای نفتی است.
نظر شما