به گزارش روز دوشنبه دانشگاه فرهنگیان، حسین خنیفر ضمن پاسداشت یاد و خاطره تمامی شهدا به خصوص شهدای والا مقام عملیات بیتالمقدس گفت: ملت بزرگ ایران مدیون و میراث دار خون شهدای عزیز و بزرگوار است. همه ما باید راه شهدا را که راه دین و فداکاری برای اسلام و دفاع از انقلاب و تقویت نظام اسلامی است، دنبال کنیم.
وی به رحلت غم بار مجاهد نستوه حضرت امام خمینی (ره) و حماسه عظیم ۱۵ خرداد سال ۴۲ اشاره و تصریح کرد: مکتب و اندیشه سیاسی امام راحل (ره) سرمایه ای ارزشی در راستای ایستادگی در برابر توطئه های دشمنان است. با حفظ وحدت و یکرنگی و تجدید بیعت مجدد با امام راحل و شهدای گرانقدر حافظ ارزش های اسلام و انقلاب اسلامی هستیم.
رییس دانشگاه فرهنگیان در ادامه مراحل اجرای اقدامات مهندسی در عملیات های نظامی علیه دشمن را شامل مراحل تسخیر، آزادسازی و تثبیت برشمرد و با معرفی عملیات بیت المقدس به عنوان یکی از بزرگ ترین و استراتژیک ترین عملیات های هشت سال دفاع مقدس گفت: این عملیات طی چهار مرحله منجر به آزادسازی خرمشهر شد و لذت بخش ترین پیروزی را طی هشت سال جنگ تحمیلی برای ملت ایران رقم زد.
خنیفر در تشریح عملیات بیت المقدس به چهار دوره زمانی اظهار داشت: در مرحله نخست، به دلیل هوشیاری دشمن و وجود استحکامات متعدد، پیشروی نیروها به سختی امکان پذیر بود. در مرحله دوم، آزاد سازی خرمشهر از دستور کار عملیات خارج و تصمیم گرفته شد نیروها به سمت مرز پیشروی کنند. در مرحله سوم، نیروهای عمل کننده به دلیل هوشیاری دشمن در انجام ماموریت خود توفیق نیافتند.
وی، قطع ارتباط یگان های دشمن با یک دیگر و غافلگیری و سرگردانی و فرار سربازان و افسران عراقی در مرحله چهارم را گویای از هم پاشیدگی سازمان یگانهای دشمن و پیروزی رزمندگان اسلام در فتح خرمشهر دانست و خاطر نشان کرد: تقویت روحیه جهاد و ایثارگری از جمله دست آوردهای مهم فتح خرمشهر بود.
رییس دانشگاه فرهنگیان همچنین بر انقلابی ماندن و حفظ انقلاب با استقامت و ایستادگی و گسترش آن به کل جهان تاکید کرد.
نظر شما