به گزارش روز دوشنبه وزارت جهاد کشاورزی، « کرمعلی قندالی » در دومین گردهمایی ویدئو کنفرانسی مدیران ستادی و استانی امور عشایر سراسر کشور در سال ۹۹، افزود: در بحث اپیدمی کرونا با اقدامات پیشگیرانهای که صورت گرفت جامعه عشایری کمتر دچار این بیماری شدند که این مهم حاصل تلاشهای همکاران ستادی و استانی به خصوص وزارت بهداشت، هلال احمر، بسیج و سپاه بود.
وی اظهارداشت: دستورالعملهای بهداشتی برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا با همان شدت و حدت قبلی، چه در ادارات عشایری و چه در مناطق عشایری، باید مورد توجه قرار داشته باشد.
رییس سازمان امور عشایری کشور تصریح کرد: به دلیل بارندگیهای خوب و پراکنش آن در سطح کشور، امسال وضعیت مراتع در مناطق ییلاقی و قشلاقی مطلوب است و خوشبختانه در حوزه نهادههای دامی وضعیت مناسبی را داریم.
اعتبارات عشایری در مناطق کددار هزینه نشود
قندالی با تاکید بر اینکه نباید اعتبارات عشایری در روستاها و مناطقی که دارای کد هستند، هزینه شود، افزود: این کار خلاف مقررات است چراکه اعتبارات عشایری باید فقط در مناطق ییلاق، قشلاقی و مسیر کوچ عشایر که حوزه کاری سازمان امور عشایر است، هزینه شود.
وی با اشاره شروع به کار یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم یک فراکسیون عشایری قوی در مجلس یازدهم تشکیل شود تا بتوانیم از ظرفیتهای تصمیمگیری و تصمیمسازی این فراکسیون و مجلس در حوزه قانونگذاری و ارائه خدمات بهتر به عشایر استفاده کنیم.
رییس سازمان امور عشایری افزود: تعامل و ارتباط با نمایندگان مجلس شورای اسلامی بسیار مهم است و باید در دستور کار باشد.
وی درباره راه اندازی برنامه "رویش" در سیما توسط وزیر جهاد کشاورزی، گفت: به تازگی برنامه "رویش" ویژه وزارت جهاد کشاورزی در شبکه آموزش سیما آغاز به کار کرده که باید از این ظرفیت برای معرفی عشایر و توانمندیهای آنان هم از طریق سازمان و هم از طریق تشکلهای عشایری بهره ببریم.
قندالی ضمن تبریک برای حائز رتبهشدن روابط عمومی سازمان در بخش "ارتباطات مردمی" در ارزیابی سالانه روابطعمومیهای وزارت جهاد کشاورزی، و با تاکید بر اینکه روابط عمومی آئینه تمام نمای یک دستگاه است اظهارداشت: روابط عمومی باید همه چیز را بصورت شفاف نشان دهد و چالشها را بیان کند.
وی درباره طرح زنجیره تولید گوشت قرمز، گفت: این طرحی باید توام با زنجیره ارزش و زنجیره ارتقاء بهرهوری و با محوریت تولید و بهرهوری از منابع تولید، اشتغال و منابع انسانی و مادی و فیزیکی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه امسال بوستانهای جنگلی مملو از علوفه هستند و به دنبال این هستیم تا مجوز برای بهرهمندی دام عشایر از این ظرفیتها را دریافت کنیم تصریح کرد: در خصوص بیمه دام، بیمه اجتماعی عشایر و پلاکگذاری دام عشایر باید اقدامات مناسبتری انجام و گزارش کاملی از آن داشته باشیم.
سازمان امور عشایر ایران با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما کمک به جامعه عشایری کشور است، اظهار داشت: امسال نه تنها تولیدات عشایر کم نخواهد شد، بلکه نسبت به سال گذشته تولید افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه در کنار پروژههای دارای اعتبارات ملی در استانها باید یک پیوست مشارکت استانی نیز آورده شود، افزود: ضروری است مدیران استانی در این خصوص با مسوولین استانی و شهرستانی از جمله فرمانداران تعامل داشته باشند.
نظر شما