به گزارش بامداد چهارشنبه رویترز، «مرکز دموکراسی و فناوری» در شکوائیه خود اعلام کرد که دستور اجرایی ترامپ متمم اول قانون اساسی را نقض میکند.
در این شکوائیه آمده است که فرمان اجرایی ترامپ علیه شرکتهای اینترنتی پس از آن صادر شد که توئیتر برای یکی از توئیتهای وی حقیقتسنج گذاشت و رییس جمهوری دست به اقدامی تلافی جویانه زده است.
ترامپ اعلام کرد به عنوان بخشی از فرمان اجرایی خود قانونی را پیشنهاد خواهد داد که یکی از قوانین حمایتی برای شرکتهای بزرگ مانند توئیتر و فیسبوک را لغو خواهد کرد.
قانون مذکور که «بخش ۲۳۰» نام دارد از شبکههای اجتماعی در قبال محتوایی که کاربران این شبکهها منتشر میکنند، سلب مسئولیت میکند. ترامپ قصد دارد بخش ۲۳۰ را لغو کند.
مرکز دموکراسی و فناوری در شکوائیه خود که آن را به دادگاه منطقه کلمبیا ارائه کرد، نوشت: توئیتر به توئیتهای رییس جمهوری پیوست اضافه کرد و رییس جمهوری نیز در یک اقدام تلافی جویانه فوری فرمان اجرایی را صادر کرد.
یک مرکز تحقیقاتی در آمریکا اعلام کرده که مرکز دموکراسی و فناوری مورد حمایت شرکتهای بزرگ اینترنتی است و شرکتهای آلفابت، فیسبوک، اپل و مایکروسافت از بزرگترین حامیان مالی آن به شمار میآیند.
شکایت از ترامپ به دلیل صدور فرمان اجرایی درباره شرکتهای اینترنتی
۱۴ خرداد ۱۳۹۹، ۷:۰۰
کد خبر:
83809443
تهران- ایرنا- یک گروه حقوقی که مورد حمایت شرکتهای فناوری قرار دارد، از «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا به دلیل صدور فرمان اجرایی علیه شرکتهای اینترنتی شکایت کرد.
اخبار مرتبط
-
توییتر بر یادداشت سخنگوی وزارت خارجه چین نیز برچسب راستیآزمایی زد
تهران- ایرنا- شبکه اجتماعی توییتر که با ترامپ به دلیل استفاده از برچسب راستیآزمایی برای چند…
-
درگیری ترامپ با شبکههای اجتماعی در میانه آشوبهای اجتماعی
تهران- ایرنا- دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا روز جمعه در پی پوشانده شدن پیامهای توتیتری اش…
نظر شما