«افشین حسینی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: بر اساس آخرین آمار بیش از ۲۸۰ خبرنگار در ۷۰ دفتر مطبوعاتی استان مرکزی فعالیت دارند که با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی نشریات شمار قابل توجهی از این افراد بیکار شدند.
وی ادامه داد: بیش از ۱۰۰ روزنامه، هفتهنامه، ۲هفتهنامه، ماهنامه، فصلنامه و سالنامه در نقاط مختلف استان مرکزی منتشر میشوند که با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی بسیاری از نشستها، برنامههای خبری نهادهای دولتی و واحدهای تولیدی و تعطیلی چاپخانهها فعالیت این قشر نیز راکد شده و تاکنون بیش از ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال خسارت متوجه فعالان این حوزه شده است.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی بیان کرد: اقدامات چشمگیری در زمینه جبران خسارت اصحاب فرهنگ و هنر از کووید ۱۹ با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شده اما این مهم کافی نیست و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با جدیت احقاق حقوق فعالان فرهنگ و هنر را دنبال میکند.
حسینی اظهار داشت: یکهزار و ۳۰۰ هنرمند زیر پوشش صندوق اعتبار هنر در این استان بهدلیل شیوع ویروس کرونا از پرداخت حق بیمه در فصل بهار معاف شدند که این مهم رقم قابل توجه است و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گام نخست حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر در نتیجه شیوع ویروس کرونا انجام داد.
وی گفت: ۹۰ خبرنگار در ۳۰ خبرگزاری و پایگاه خبری فعالیت میکنند که با شیوع ویروس کرونا بیش از چهار میلیارد ریال خسارت متحمل شدند.
۱۱مجتمع فرهنگی و هنری، ۱۰۳ آموزگاه هنری، ۱۲۳ موسسه فرهنگی هنری یک و چند منظوره، ۲۱۸ کانون تبلیغاتی، ۱۰۸ نشریه محلی، ۵۰ نمایندگی نشریات سراسری، ۵۸۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد، ۹۶ فروشگاه عرضه محصولات فرهنگی، پنج نگارخانه، ۴ سینما، ۴۰ موسسه فرهنگی چند منظوره، ۲۳۱ کتابخانه و ۲ هنرستان هنرهای زیبا بخشی از ظرفیت های فرهنگی و هنری استان مرکزی است.
نظر شما