دکتر فریبرز راشدی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: یک پزشک عمومی در مرکز اورژانس زاهدان برای هدایت بیماران اورژانسی و ارتباط با تکنسین در صحنه تصادف و پیگیری روند رسیدگی به بیمار در مرکز اورژانس حضور دارد.
وی بیان کرد: همچنین در هر شیفت سه نفر کارشناس تریاژ برای پاسخگویی و راهنمایی تماس گیرندگان حضور دارند اما مشاورههای تخصصی تر به پزشک ارجاع میشود.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه از ۲۳ هزار و ۶۲۸ تماس تلفنی با مرکز اورژانس چهار هزار و ۹۸۳ تماس منجر به ماموریت شده گفت: هشت هزار و ۲۵۶ تماس تلفنی نیز در این مدت مزاحمت تلفنی ثبت شده است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی ۲ کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده است .
شهرستان های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
نظر شما