به گزارش روز شنبه اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران، عبدالرضا فولادوند امروز در جریان بازدید از دو حوزه امتحان نهایی؛ دبیرستان پسرانه شهید آیتالله مدنی و دبیرستان دخترانه نمونه دولتی فراست واقع در منطقه یک پایتخت به همراه خسرو ساکی رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش اظهارداشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت پیشگیری بر اساس دستورالعملهای بهداشتی، تعداد دانشآموزان در حوزههای امتحان نهایی از ۲۷۴نفر به ۱۲۰ نفر کاهش پیدا کرده است.
وی گفت: ۵۰۰ تبسنج برای حوزههای امتحانات نهایی خریداری شده است تا پیش از ورود عوامل اجرایی و دانشآموزان حرارت بدن آنان سنجیده شود، همچنین با بسیج توافق کردهایم تا برای ضدعفونی مدارس در قبل و بعد از برگزاری آزمون به ما کمک کنند.
فولادوند با اشاره به اهمیت آموزش برای پیشگیری از انتقال بیماری کرونا افزود: مربیان بهداشت و مدیران حوزههای اجرا آموزشهای لازم را پیش از برگزاری امتحانات جهت پیشگیری از شیوع کرونا دیدهاند و با توجه به این آموزشها تمامی دستورالعملهای بهداشتی در هنگام برگزاری آزمونها رعایت میشود و خانوادهها از این بابت و در مورد سلامت فرزندانشان نگرانی نداشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ضمن تقدیر از تلاشهای عوامل اجرایی منطقه و مدارس در هرچه بهداشتیتر برگزارکردن امتحانات دانشآموزان در حوزههای امتحانی اظهارداشت: در راستای برگزاری سالم و کاملا بهداشتی امتحانات نهایی به مدیران مدارسمان اعتماد کامل داریم.
وی با اشاره به اهمیت آزمونهای حضوری در پایه نهم و دوازدهم گفت: امتحانات پایه نهم در انتخاب رشته و آینده شغلی دانشآموزان موثر است و امتحانات پایه دوازدهم هم به دلیل تاثیر معدل دیپلم در کنکور دارای اهمیت است.
رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش نیز در این بازدید با اشاره به اینکه دستورالعملهای بهداشتی برای جلوگیری از شیوع کرونا به مدارس ابلاغ شده است، اظهارداشت: حوزههای امتحان نهایی باید تمامی ضوابط مربوط به برگزاری امتحانات نهایی را رعایت کنند و دانشآموزان باید پیش از شروع امتحان و برای ارتقای امنیت و صحت امتحانات نیم ساعت قبل از شروع امتحانات وارد سالن شده و روی صندلیها نشسته باشند.
ساکی با اشاره به افزایش امنیت امتحانات گفت: ارسال سوالات رمزگذاری شده و بازگشایی رمز سوالات از طریق الکترونیکی بین ۱۵ تا ۳۰دقیقه وابسته به مقدار زمان لازم برای تکثیر و تعداد سوالات پیش از امتحان به قرنطینه و اتاق تکثیر سوالات واقع در حوزه اجرا ارسال میشود و در این مدت سوالات تکثیر شده به حوزه امتحانی ارسال میشود.
در طی این دو بازدید از نحوه ضدعفونی دانشآموزان هنگام ورود به مدرسه، استفاده از ماسک و دستکش، رعایت فاصلهگذاری بین صندلیها در محل برگزاری آزمون، مخزن سوالات و ... مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران و رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش امروز به صورت سرزده از دو حوزه امتحان نهایی؛ دبیرستان پسرانه شهید آیتالله مدنی و دبیرستان دخترانه نمونه دولتی فراست واقع در منطقه یک پایتخت و فرایند برگزاری امتحانات در این حوزهها بازدید کردند.
به گزارش ایرنا، امتحانات دانشآموزان پایه نهم امسال امتحانات پایه نهم امسال به صورت هماهنگ استانی برگزار نمیشود و با توجه به تأثیر نمرات دروس این پایه در فرایند هدایت تحصیلی دانشآموزان، ارزشیابی پایانی به شیوه حضوری در سطح مدرسه برگزار میشود.
برنامه امتحانات پایانی پایه نهم بر اساس نظر شورای مدرسه از ۶ خرداد آغاز شده و تا ۳۱ خرداد به اتمام میرسد و نمرات حداکثر تا پایان هفته اول تیرماه در سامانه ثبت خواهد شد.
همچنین امتحانات نهایی پایه دوازدهم شاخه نظری از امروز(۱۷ خرداد) به صورت حضوری آغاز شده و تا ۱۶ تیر ادامه دارد.
حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشآموز در ۴ هزار و ۲۰۰ مدرسه پایتخت تحصیل میکنند که از این تعداد ۵۰۰ هزار دانشآموز تهرانی در دوره متوسطه هستند.
نظر شما