همراهی مردم با مسئولان در امر تولید و اشتغالزایی بهترین گزینه تحقق اقتصاد مقاومتی است

شهرکرد- ایرنا - استاندار چهارمحال و بختیاری گفت : مشارکت و همراهی مردم با مسئولان و متولیان در امر تولید و اشتغالزایی بهترین گزینه تحقق اقتصاد مقاومتی در سال"جهش تولید" است .

اقبال عباسی روز یکشنبه در جریان آیین بهره‌برداری از فاز نخست یکهزار و ۵۵۰ هکتاری آبیاری قطره‌ای طرح توسعه باغی  شرکت تعاونی سودجان با حضور اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در این طرح کشاورزی که بیش از سه هزار و ۳۰۰ نفر سهامدار روستایی در آن مشارکت دارند، نمونه عینی جهش تولید و تحقق اقتصاد مقاومتی در این برهه زمان است.

وی، اجرای این طرح کشاورزی را الگو و پایلوت برای دیگر شهرستانها و استانهای کشور دانست و تصریح کرد: تشکیل شرکت تعاونی و مشارکت این تعداد اعضا در منطقه روستایی، همه شاخص‌های اقتصاد مقاومتی در عدالت‌محوری، درون‌گرایی ، چشم پوششی از تولیدات بیگانه و خودکفایی ملموس و مشهود است.

استاندار چهارمحال و بختیاری  با اشاره به بار نشستن طرح کشاورزی طرح باغی سودجان در دو سال آینده، با بیش از یکهزار و ۵۵۰ هکتار محصول بادام ، گلابی ، گیلاس و سیب، از متولیان و مسئولان محلی خواست تا به فکر احداث و فعال‌سازی کارگاه‌های مرتبط فرآوری و بسته‌بندی و سردخانه‌های نوین نگهداری محصولات  تولیدی منطقه باشند.

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری  نیز در این آیین به انتقال و اجرای طرح آب با دبی یکهزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه مصوب این طرح اشاره کرد و گفت: در این طرح  بزرگ توسعه باغی و زراعی تعاون روستایی ۲ هزار و ۵۰۰ هکتاری، در فاز نخست امسال  یکهزارو ۵۵۰ هکتار به زیرکشت باغات مثمر رفت.

 ذبیح‌الله غریب تصریح کرد: در این طرح سهامداران شرکت تعاونی تولید سودجان و با نظارت کارشناسان حدود۵۵۰ هکتار از اراضی را به کشت نهال بادام  و گیلاس حدود ۳۰۰ هکتار به کشت نهال گلابی و ۷۰۰ هکتار  مابقی به کشت نهال  سیب درختی اختصاص دادند.

وی گفت: این نهال‌ها از نهالستان شرکت تعاونی تولید سودجان تهیه شده است و به زمین اصلی انتقال داده می‌شوند، همچنین این اراضی به سیستم آبیاری قطره‌ای مجهز هستند.

غریب ، ابراز امیدواری کرد این طرح بتواند سهم مهمی در ایجاد اشتغال، درآمدزایی و صادرات داشته باشد.

وی یادآور شد:اجرای طرح توسعه باغات سودجان باعث صرفه‌جویی در مصرف آب، افزایش بازدهی در بهره‌وری از زمین و ارتقای کمی و کیفی محصولات باغی و زراعی خواهد شد.

به گزارش ایرنا، در این دیدار مردمی مسئولان اجرایی عضو ستاد اقتصاد مقاومتی حاضر در جلسه در امر رفع نقاط حادثه‌خیز  و روکش آسفالت جاده دسترسی ، شهر سودجان ، اجرای شبکه فاضلاب این شهر نیز قول مساعد دادند و طرح انتقال آب سد" بیدکان" نیز بازدید میدانی و مشکلات آن نیز بررسی شد .

سودجان در بخش لاران شهرستان شهرکرد در ۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha