مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی فارس، یکشنبه در نشستی خبری با بیان این مطلب، گفت: این نمایشگاه که با هدف رونق تولید و حمایت از صنایع و همچنین به منظور جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی و به کارگیری و انتقال فناوریهای روز برگزار میشود، یکی از مهمترین و بزرگترین رویدادهای صنعتی، تجاری و اقتصادی منطقه جنوب کشور است و کارشناسان، متخصصان و تولیدکنندگان فعال در حوزه صنعت نفت از این نمایشگاه بازدید تخصصی خواهند داشت.
سید محمود موسوی افزود: به دلیل شرایط خاصی که در آن قرار داریم، همه سالنهای برگزاری این نمایشگاه، روزانه قبل از شروع به کار نمایشگاه و در هنگام برگزاری، بر اساس دستورالعملهای بهداشتی گندزدایی خواهند شد.
وی ادامه داد: همچنین با توجه به فراهم شدن مواد ضدعفونی کننده و در نظر گرفتن محلهایی برای شست و شوی دستها در تمام سالنها، مشارکتکنندگان و بازدید کنندگان علاوه بر اینکه ملزم به رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک و دستکش هستند، میتوانند دستهای خود را ضد عفونی کنند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی فارس، در مورد علت برپایی این نمایشگاه در شیراز بیان داشت: این استان با توجه به موقعیت ویژه جغرافیایی و قرار گرفتن در مسیر راههای تجاری ایران به بنادر جنوب کشور، از دیر باز به عنوان نخستین مرکز ورود و توزیع کالای وارداتی و آخرین مکان تدارک صادراتی و یکی از مراکز مهم لجستیک نفت و گاز جنوب کشور محسوب میشود.
موسوی اضافه کرد: فارس به دلیل وجود منابع مهم تامین گاز و میعانات گازی (عبور چهار خط لوله سراسری از نقاط مختلف استان) و صنایع پایین دستی نفت، گاز و پتروشیمی و همچنین دسترسی به بندر عسلویه در استان بوشهر، به عنوان یکی از منابع مهم تامین گاز، میعانات گازی است.
وی اظهار داشت: وجود مواد اولیه صنایع پایین دستی، صنایع گاز و پتروشیمی و همچنین وجود میدانهای نفتی سروستان، سعادت آباد و خشت و کنارتخته و فعالیت تعداد زیادی از شرکتهای پتروشیمی و صنایع شیمیایی همچون شرکتهای طراحی و مهندسی صنایع پتروشیمی و شرکت ساختمان و نصب صنایع پشتیبانی، باعث شده تا این استان به قطب مهم صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی تبدیل شود.
موسوی بیان کرد: شیراز نیز به سبب جاذبههای اقتصادی، تاریخی، فرهنگی، مذهبی و طبیعی فراوان، همواره گردشگران و فعالان اقتصادی بسیاری را به سوی خود فرا میخواند افزون بر این، شیراز در مسیر را ههای تجاری داخل ایران به بنادر قرار گرفته است و به عنوان دروازه تجارت جنوب کشور در زمینه تولید و صنعت، صادرات و واردات، بازارهای خرید و فروش و معاملات در سطح بالایی از شاخص آماری قرار دارد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی فارس، در بخش دیگری از سخنان خود گفت: این شرکت دارای بزرگترین سایت نمایشگاهی در منطقه جنوب کشور است و تاکنون بیش از ۷۰۰ عنوان نمایشگاه تخصصی و عمومی در سطح ملی و بینالمللی برگزار کرده که همه آنها مورد استقبال صاحبان صنایع، متخصصان، بازرگانان و بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
ارائه آخرین دستاوردهای صنعت نفت و گاز در نمایشگاه شیراز
مجری چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی نیز در این نشست اظهار داشت: در این نمایشگاه آخرین دستاوردها، پیشرفتها و توانمندیها در حوزه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی از سوی شرکتهای داخلی و خارجی که در این رویداد حضور دارند، ارائه خواهد شد.
جواد مرادپور افزود: با توجه به اینکه ایران، دومین کشور تولید کننده نفت در جهان است و در این میان استان فارس سهم بسزایی در تولیدات نفت، گاز و فرآوردههای نفتی ایفا میکند، این نمایشگاه فرصت بسیار مغتنمی است تا اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در این صنعت بتوانند دستاوردها و محصولات خود را در معرض بازدید فعالان و متخصصان این صنعت قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضای بازار و سمت و سوی رشد این صنعت، فعالیتها و نوآوریهای آتی خود را هدایت کنند.
وی ادامه داد: حرکت به سمت اقتصاد دانش پایه، تکمیل زنجیره علم، فناوری، فناوری تولید محصول، تجاری سازی به منظور ثروت آفرینی و افزایش بهرهوری در حوزههای مختلف صنعت نفت، گاز و پتروشیمی از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
به گفته مرادپور، معرفی فرصتهای سرمایهگذاری داخلی و خارجی در حوزه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، ارائه و دستیابی به آخرین دستاوردها و فناوریهای روز در حوزههای مختلف صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، ایجاد همافزایی میان سازندگان تجهیزات، صادرکنندگان، پیمانکاران، سرمایهگذاران و شرکتهای دانش بنیان و توانمند سازی سرمایههای انسانی و مالکیت فکری و مدیریت دانش در توسعه و تقویت صنعت نقت، گاز و پتروشیمی از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
مجری چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی همچنین بیان کرد: از جمله برنامههای جانبی این نمایشگاه میتوان به برگزاری همایش، سمینار، کارگروههای آموزشی، پنل تخصصی مدیران صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، برپایی نشستهای B۲B بین مشارکت کنندگان حاضر در نمایشگاه، برگزاری نشست های B۲B بین هیاتهای تجاری خارجی با مشارکت کنندگان و نشست تخصصی مابین رایزنان تجاری و وابستگان تجاری شرکت کنندگان حاضر در نمایشگاه اشاره کرد.
B۲B یا (Business To Business) به ارتباط بین ۲ یا چند سازمان، موسسه اقتصادی، تولیدکنندگان مواد اولیه، تولیدکنندگان انواع مختلف کالای مصرفی و ارائه کنندگان انواع گوناگون خدمات اطلاق می شود.
نظر شما