صاحبان صنایع، کشاورزان و سایر مشترکان خانگی و تجاری امسال با توجه به فرار سیدن گرمای زود رس به مشارکت بیشتر برای رعایت الگوی مصرف برق و کاهش مصرف د زمان اوج بار فرا خوانده شده اند ، این مشارکت به صورت جایزه خوش مصرفی به ویژه به کشاورزانی که در ساعت های اوج مصرف موتور پمپ های خود را خاموش کنند و به صاحبان صنایع که در این ساعات مصرف خود را کاهش دهند داده می شود.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، ضمن گرامیداشت فرارسیدن ۱۹ خرداد ، روز مدیریت مصرف برق درصنعت برق کشور گفت: عبور از پیک بار تابستان نیازمند همراهی مشترکان در بخش های مختلف بوده و مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت نمایند و نسبت به سال گذشته مصرف برق خود را کاهش دهند، مشمول پاداش می شوند.
احمد رضا خسروی، با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۹۷۶ هزار مشترک برق در حوزه فعالیت این شرکت در استان فارس وجود دارد، ادامه داد: از این تعداد مشترک ، ۸۲/۵درصد در بخش خانگی، ۳ درصد در بخش کشاورزی، ۰/۵درصد در بخش صنعتی ، ۱۰/۵درصد در بخش تجاری و ۴ درصد در بخش عمومی می باشند که همراهی و مشارکت آنان تاثیر به سزایی در عبور موفق از پیک بار سال ۹۹ خواهد داشت.
این مقام مسوول ، ساعات اوج مصرف برق در روز برای ماه های گرم سال را از ۱۳ الی ۱۷ عنوان کرد و ادامه داد: عدم بهره گیری همزمان از وسایل پرمصرف برقی در این ساعات، استفاده از روشنایی طبیعی در طول روز، سرویس کولر های آبی و گازی و نصب سایبان بر روی آنها و استفاده از دور کند کولرهای آبی و تنظیم درجه ترموستات کولرهای گازی بر روی دمای ۲۴درجه سانتی گراد از مواردی به شمار می روند که می تواند تا حد زیادی در مدیریت مصرف برق اثربخش و تاثیر گذار باشند.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در ادامه به نقش مهم کشاورزان استان در کاهش مصرف برق تابستان سال جاری اشاره کرد و گفت: از آنجا که نیمی از انرژی مصرفی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در حوزه کشاورزی صرف می شود، بنابراین همکاری کشاورزان در سراسر استان در جهت خاموش کردن پمپ های چاه های کشاورزی خود در ساعت اوج مصرف می تواند کمک شایانی در عبور موفق از پیک بار باشد .
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس خاطرنشان کرد: کشاورزانی که در ساعت اوج مصرف برق، چاههای کشاورزی خود را به مدت ۴ ساعت خاموش کنند، میتوانند در۲۰ ساعت بعدی از برق رایگان استفاده کرده و مشمول پاداش نیز شوند.
خسروی یادآورشد: در سال گذشته ۲۱ هزار و ۵۳۳ مشترک کشاورزی به میزان ۶۰۷ مگاوات در کاهش مصرف با شرکت توزیع همکار داشتند،که مبلغ ۱۶۴ میلیارد ریال پاداش در صورتحساب برق آنان لحاظ گردید.
این مقام مسئول ،جلب مشارکت و تعامل بین شرکت و صاحبان صنایع را برای تامین برق پایدار نیز ضروری دانست و گفت: صاحبان صنایع می توانند با مشارکت در طرح هایی چون کاهش بار برنامه ریزی شده در ساعات اوج بار، طرح تعمیرات و تعطیلات سالیانه، طرح تعیین ساعات کار برنامه ریزی شده و طرح ذخیره عملیاتی بر اساس شرایط واحد صنعتی خود، علاوه بر بهره مندی از پاداش های پیشبینی شده، به تأمین برق پایدار برای شهروندان در ساعات اوج مصرف کمک کنند.
وی یادآورشد: در سال ۹۸تعداد یک هزار و ۸۸ مشترک صنعتی، با شرکت توزیع همکار داشتندکه مبلغ ۳۳ هزار و ۷۴۵ میلیون ریال پاداش نیز به آنان پرداخت شد.
خسروی با قدردانی ازتمامی مشترکان همکار که در سال گذشته با این شرکت در گذر از پیک بار و اصلاح الگوی مصرف برق همکاری داشتند، ابراز امیدواری کرد این مشارکت ها در سال جاری نیز کماکان استمرار داشته تا بتوانیم درسایه این تعامل و همراهی، تابستانی را بدون خاموشی ناشی از کمبود تولید سپری کنیم.
تابستان گذشته اوج مصرف برق در استان فارس نقطه ۳۶۰۰ مگاوات بوده است و اگر بر اساس برآوردهای هر ساله با ۵ درصد افزایش مصرف روبرو باشیم امسال باید توان تولید حدود ۳۸۰۰ مگاوات انرژی در ساعت اوج را داشته باشیم بنا بر این تجهیزات و تاسیسات نیروگاهی و انتقال و توزیع می بایست برای تامین ۱۸۰ مگاوات انرژی بیشتر از تابستان گذشته آماده باشد.