مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی روز سه شنبه در مراسم امضای این موافقتنامه گفت: این موافقتنامه به منظور فراهم کردن بستر اشتغال دانش بنیان در راستای تحقق منویات رهبری در گام دوم انقلاب و بستر تولید فناورانه در جهت رفع نیازها و موضوعات صنایع استان به امضا رسیده است.
مسعود مهدی زاده مقدم در تشریح اهداف این موافقتنامه افزود: ایجاد الگویی کارآمد در جهت رفع نیازها و چالشهای صنایع استان خراسان رضوی مبتنی بر همگرایی مستقیم دانش و صنعت، ایجاد بانک مسائل و موضوعات صنایع استان خراسان رضوی و خراسان بزرگ و کشور، ارایه خدمات آموزشی، توانمندسازی، پژوهش و مشاوره مورد نیاز صنایع استان از جمله اهداف این موافقتنامه است.
وی ساماندهی و راهاندازی استارتاپهای نوآور به منظور رفع چالشها و نیازهای فناورانه صنایع استان، تدوین بانک موضوعات نوظهور و بدیع وابسته به صنایع خراسان رضوی، ارایه راهکارها در جهت افزایش رقابت پذیری صنایع استان مبتنی بر آینده نگری، ایجاد صنایع نوین با قابلیت رقابت پذیری و بازارسازی نوین، ایجاد اشتغال و فراهم سازی بستر اشتغال فناورانه و دانش بنیان دانش آموختگان دانشگاهی را از دیگر اهداف این موافقتنامه برشمرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: برای تحقق اهداف این موافقتنامه که به مدت سه سال اعتبار دارد کمیته مشترکی از نمایندگان معرفی شده از سوی شرکت شهرکهای صنعتی، سازمان صمت و مرکز شتاب دهی و زیست بوم خیام تشکیل و مفاد موافقتنامه و اجرایی شدن آن را پیگیری میکند.
مهدی زاده افزود: به فعالیت ۶۰ شرکت دانشبنیان فعال زیر پوشش شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: بناست با توسعه شهرک صنعتی توس طی دو ماه آینده مکانی برای استقرار این شرکتها به منظور تولید انبوه صنعتی ایجاد شود.
وی ادامه داد: شرکتهای دانشبنیان در خراسان رضوی تاکنون موفق به تولید قطعات یا ماشینآلات مورد نیاز در صنایعی همچون نفت و گاز، خودرو، تجهیزات پزشکی، فولاد و سیمان شدهاند تا کشور را از واردات این اقلام بینیاز کنند.
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری سال گذشته زیست بوم نوآوری خیام را که با هدف تبدیل ایدههای نوآورانه به کسب و کار و همکاری دانشبنیانها با صنعت راهاندازی شده است افتتاح کرد.
مرکز شتابدهی و زیستبوم نوآوری خیام افتتاح شد تا زیست بوم فعالیت کسب و کارهای نوپا و تجاری سازی ایده های خلاقانه استان خراسان رضوی گستردهتر شود. زیست بوم نوآوری خیام ماحصل تلاش ۱۰ ساله برای توسعه فناوری ها و تبدیل ایدهها به کسب و کار با تلاش و نقش آفرینی بخش خصوصی است.
پنج بخش در این زیست بوم شامل مراکز مشاوره، شتابدهی، نهاد مالی، مرکز صنعتی، کارگزاری و نهاد مالی خدمات خود را به ایده پردازان و تیم های فناور مستقر ارائه میکنند و بیش از ۴۵ مرکز دانش فنی در این مرکز بومی سازی شده است.
نظر شما