جلیل حسنی چهارشنبه در دیدار با امام جمعه و اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی اوز اظهار داشت: فرهنگ غنی ، عمیق و تاریخ سرشار منطقه اوز در کنار صفا و صمیمت و مردمداری و اخلاق مداری مردم خونگرم آن، این دیار را به یکی از کانون های مورد توجه مسئولان و متولیان امر و تصمیم سازان سیاسی و اجرایی قرار داده است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان همچنین تاکید کرد که دامن زدن و بروز هر گونه اختلاف و تفرقه در حوزه های مذهبی، قومیتی و یا اجتماعی و سیاسی بزرگترین مانع در راه توسعه و مسیر امیدبخش و عامل ایجاد وقفه در امور اجرایی و سایر تحولات سیاسی ، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در سطح منطقه و این شهرستان خواهد شد.
فرماندار ویژه لارستان ادامه داد: چنانچه بر روی داشته های خود پافشاری کنیم و نقاط قوت خود را ببینیم، مطمئنا موجب اعتماد به نفس و خود باوری می گردد که این نیز افزایش انگیزه ها را در پی دارد و نهایتاً تبدیل به اعتماد عمومی و هم افزایی خواهد شد که بر اساس آن می توان در جهت کارهای بزرگتر قدم برداشت.
وی با تاکید بر اینکه نبایداجازه داد که اختلافات و دو دستگیها در بین مردم شکل گیرد و مهمتر اینکه تقسیمات کشوری نباید فاصله ها را افزایش دهد، گفت: البته تاکنون چنین اتفاقی نیفتده و مردم جنوب استان فارس نشان داده اند که از نظر سرزمینی، فرهنگی و مراودات اجتماعی پیوند عمیق و تاریخی دارند.
معاون استاندار فارس و فرماندار ویژه لارستان تاکید کرد: قانونمداری و مشارکت پذیری در انجام کارهای عام المنفعه و پایبندی به اصول و اعتقادات دینی و مذهبی که از مولفه های مهم در ایجاد امنیت و توسعه پایدار یک منطقه محسوب می شود از ویژگی های بارز مردم اوز است.
فرماندار ویژه لارستان زیربنا و محوریت رسیدن به اهداف بلند را نتیجه همبستگی و انسجام مردم دانست و گفت: توجه به قانون مداری، همبستگی و وحدت و همدلی مردم با تدبیر و خونگرم و با صفای اوز اکنون موجب ارتقای سیاسی منطقه شده که البته این حس همبستگی نیز با شهرستان بزرگ لارستان در ابعاد مختلف فرهنگی و اجتماعی باید بیش از گذشته تقویت و مستحکم تر شود.
وی وجود نیروهای نخبه، علمی و با دانش و حضور بزرگان و شخصیت های دینی را منشا تحول و توسعه در منطقه اوز دانست و تاکید کرد : میل به انجام کارهای نیک و عام المنفعه همواره و از گذشته های دور در وجود مردم این خطه موج می زد.
معاون استاندار فارس رفتار خوب علما و بزرگان شهر اوز را نمونه عینی اخلاق محوری و خداباوری آنان دانست و گفت: همین شاخص های مثبت و ویژگی های برجسته در وجود بزرگان وعلمای دینی و علمی در این منطقه اکنون الگویی تمام عیار برای مردم اوز شده و با الگوگیری از منش و رفتار این افراد برای رسیدن به آرمان ها و اهداف بلند خود تلاش می کنند.
وی با بیان اینکه اوز با سابقه دیرینه و پشتوانه قوی تاریخی و فرهنگی و مردمانش همواره از سنت ها و اعتقادی قوی برخوردار ند، گفت: همین ویژگی های بارز و ممتاز در این خطه به ایجاد حس همبستگی و مشارکت پذیری بیش از پیش مردم عم از شیعه و سنی کمک کرده است.
فرماندار ویژه لارستان اضافه کرد: اگر منطقهای ارتقا پیدا کند به دبنال آن نیز سطح رفاهی مردم رشد می کند بنابراین مردم اوز همچون گذشته با همبستگی بیشتر و همدلی و همراهی و با هماهنگی فرمانداری تلاش کنند تا دستگاه های اجرایی در شهرستان مستقر شوند.
فرماندار ویژه لارستان همچنین در این دیدار نقش دانشگاهیان و مراکز علمی و پژوهشی در رفع چالش های موجود منطقه و توسعه بر مبنای دانش و پژوهش را یاداور شد و گفت: دستگاه های مختلف اجرایی و سایر متولیان و تصمیم سازان باید بر روی نقش دانشگاه و دانش محور بودن امور نیز سرمایه گذاری کنند.
وی یادآور شد: دانشگاه و مراکز علمی نیز باید بتوانند پشتوانه ای محکم برای دستگاه های مختلف اجرایی در زمینه ارایه الگوهای علمی مسیر توسعه را برای متولیان امر مشخص کننند.
حسنی بر هماهنگی بیشتر و تقویت ارتباطات و مناسبتهای علمی و تحقیقاتی دانشگاهیان با لایهها و سطوح مختلف جامعه به ویژه در حوزه صنعت و شناسایی ظرفیت های توسعه ای تاکید کرد و گفت: این مهم تاکنون در عرصه عمل به خوبی اتفاق نیفتاده که باید با یک آسیب شناسی دقیق این فاصلهها را کاهش داد.
همچنین در این دیدار امام جمعه، شهردار، رئیس و اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی اوز با تقدیر از فرماندار ویژه لارستان و مسئولان اجرایی استان فارس برای تحقق خواسته های بحق مردم اوز به بیان دیدگاه های خود در مورد ارتقای بخش اوز به شهرستان و همچنین ضرورت ایجاد همبستگی و انسجام مردم در شهرستان های لارستان و اوز و نیز حرکت بر مدار قانون برای تحقق اهداف پیش رو و توسعه منطقه اوز پرداختند.
شهرستان اوز در فاصله ۳۴۵ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد که اخیرا از بخش به شهرستان ارتقا یافته است.
هیات وزیران در جلسه چهارشنبه دهم مهرماه ۹۸ با ارتقای ۲ شهرستان و هفت بخش در استان فارس به تحقق این خواسته سالیان گذشته اهالی این مناطق پاسخ مثبت داد.
استان فارس پیش از این ۲۹ شهرستان را شامل میشد که با افزوده شدن هفت شهرستان جدید، شمار شهرستانهای آن به ۳۶ شهرستان افزایش یافت تا از این منظر در کشور رکورددار باشد.
نظر شما