۲۳ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۰۳
کد خبر: 83817753
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

ساخت سریال شهید زین الدین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

قم- ایرنا – مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با اشاره در دست تولید بودن سریال شهید زین الدین گفت: ساخت این سریال به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

سید موسی حسینی کاشانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به موضوع ها و مصوبه های جلسه اخیر شورای فرهنگ عمومی  اظهار داشت: یکی از موضوع های مطرح شده در این جلسه برگزاری کنگره ملی شهدای قم و بویژه تولید سریال شهید زین الدین به عنوان یکی از برنامه های آن بود.

حسینی کاشانی همچنین با بیان اینکه در این جلسه برای جذب کمک های دستگاه های مختلف بحث و تبادل نظر شد، در تبیین سریال فوق افزود: این سریال یک مجموعه تلویزیونی ۲۶ قسمتی است، که فیلمنامه آن نوشته شده و مصوبه اولیه آن نیز گرفته شده است.

مدیرکل ارشاد قم کل اعتبار لازم برای تولید این مجموعه را ۲۰۰ میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: ۱۰۰ میلیارد ریال آن توسط صدا و سیما تامین می شود و امیدواریم نیم دیگر این اعتبار را نیز از طریق دستگاه های مختلف استان جذب کنیم.

سردار شهید مهدی زین الدین فرمانده لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) قم در ۲۷ آبان سال ۱۳۶۳ در حالی که به همراه برادرش مجید مسئول اطلاعات و عملیات تیپ دو لشکر ۱۷ جهت شناسایی منطقه عملیاتی، از باختران به سمت سردشت در حرکت بودند، در منطقه دارساوین بر اثر کمین ضد انقلاب به شهادت رسیدند.

حسینی کاشانی گفت: طبق مصوبه جلسه امروز، مقرر شد بخشی از بودجه های فرهنگی قم به سمت کنگره شهدای این استان هدایت شود.

مدیرکل ارشاد قم اذعان داشت: کنگره شهدای قم که قرار بود در آبان ماه سال جاری برگزار شود، به دلیل شیوع کرونا به تاخیر افتاده و زمان آن در آینده اعلام خواهد شد.

مدیرکل ارشاد قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دومین موضوع این جلسه شورای فرهنگی عمومی قم گفت: با توجه به نامگذاری امسال به نام جهش تولید، راهکارهای تحقق این شعار در قالب چند برنامه فرهنگی تهیه و ارائه شده است.

وی ادامه داد: بر اساس تصمیم این جلسه مقرر شد، این راهکارها به صورت پیش نویس به دستگاه های اجرایی داده شود، تا آنها نیز تا ۲ هفته دیگر نظر خود را اعلام نموده و پس از تایید نهایی توسط استاندار، به عنوان دستورالعمل در استان به اجرا گذاشته شود.

مدیرکل ارشاد قم همچنین گزارش ارائه شده در این جلسه در خصوص برنامه های فرهنگی طرح مواسات و همدلی را مورد توجه قرار داد و گفت: در طول دوران کرونا دستگاه های مختلف فرهنگی قم در قالب یک قرارگاه فرهنگی در کنار حمایت های معیشتی خود به نیازمندان، کمک های فرهنگی و معنوی خوبی را نیز انجام دادند.

وی با بیان اینکه این اقدام ها به الگوی خوبی از طرف قم برای دیگر استان های کشور تبدیل شد، افزود: در این جلسه مصوب شد، مستند سازی و تجربه نگاری این کار را با حمایت شورای فرهنگ عمومی استان دنبال کنیم تا به عنوان الگویی به استان های دیگر ارائه دهیم.

شهرداری قم برای کمک به رشد اقتصادی خانواده ها آمادگی دارد

عضو شورای اسلامی شهر قم نیز در این جلسه گفت: تقویت مشاغل خانگی یکی از روش های موثر برای رشد و پویایی اقتصاد خانواده ها است، و شهرداری قم نیز می تواند امکانات و ظرفیت های خود را در اختیار توسعه و تقویت این مشاغل قرار دهد.

حجت الاسلام سید محمد آتش زر بیان کرد: شرایط کنونی جامعه به گونه ای است، که یک تَن کار می کند و چهار تَن دیگر از دسترنج آن ارتزاق می کنند.

وی یادآور شد: اگر بتوانیم مشاغل و تولیدهایی که تاثیر بسزایی در اقتصاد خانواده دارند، را گسترش دهیم کمک قابل توجهی به معیشت افراد انجام دادیم.

آتش زر با بیان اینکه سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قم در این زمینه اقدام های خوبی را انجام داده است، تحقق این هدف را مستلزم مساعدت سایر دستگاه های ذیربط دانست و گفت: از آنجا که خانواده ها برای انجام فعالیت های تولیدی به آموزش احتیاج دارند، اداره کل فنی و حرفه ای باید همکاری لازم را داشته باشد.

وی بیان کرد: عرضه محصول های تولید خانگی نیازمند بازار است، و شرایط ایجاد چنین بازاری نیز باید در مکان هایی مانند سالن های ورزشی و بوستان ها که محل مراجعه تعداد زیادی از افراد جامعه است، فراهم شود.

یکصد و هشتاد و نهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی قم به ریاست حجت الاسلام و المسلمین سید محمد سعیدی نماینده ولی فقیه و امام جمعه موقت قم و تعدادی از مدیران اجرایی و انتظامی این استان برگزار شد./

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha