تارنمای خبری سازمان ملل متحد گزارش داد عواقب مخرب شیوع گسترده کرونا پدیده شوم کودکان کار را تشدید خواهد کرد؛ براساس مطالعات مشترک صندوق کودکان سازمان ملل متحد(یونیسف) و سازمان بین المللی کار، شمار کودکان کار در جهان پس از سال ۲۰۰۰ میلادی به ۹۴ میلیون تن کاهش یافته است؛ اما این دستاورد به دلیل شیوع بیماری همه گیر کووید ۱۹ در معرض خطر قرار گرفته است.
این تارنمای خبری افزود: براساس نتایج این مطالعات که مبتنی بر داده های بانک جهانی است، منحنی فقر شدید در سال میلادی جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا از ۴۰ میلیون به ۶۰ میلیون تن افزایش خواهد یافت.
تارنمای خبری سازمان ملل همچنین با اشاره به آخرین برآوردهای سازمان بین المللی کار بیان کرد در بازه زمانی ۲۰۱۶-۲۰۱۲ میلادی ۱۵۲ میلیون کودک در جهان مجبور به کار کردن بوده اند که از این میان تقریباً نیمی از آنها یعنی ۷۳ میلیون کودک به کارهای خطرناک اشتغال داشته اند.
تارنمای خبری سازمان ملل متحد به نقل از «هنریتا فور» مدیر کل یونسیف تصریح کرد: مادامی که فقر افزایش یافته؛ مدارس تعطیل شده و خدمات اجتماعی کاهش می یابند، کودکان بیشتری به سمت کار کردن سوق خواهند یافت.
«گی ریدر» دبیرکل سازمان بین المللی کار نیز اذعان داشت: هنگامی که درآمد خانواده ها تحت تاثیر بحران شیوع کرونا قرار می گیرد، اگر به کمک آن ها نشتابیم، بسیاری از آن ها به کار کودکان متوسل خواهند شد.
به گزارش روزنامه گاردین،یک گروه مدافع حقوق کودکان در هلند پیش تر هشدار داد که شیوع ویروس کرونا، تاثیر فاجعهباری بر حقوق کودکان در سراسر جهان دارد و آنها را در برابر کار اجباری و ازدواج زیر سن قانونی، آسیب پذیرتر میکند.
نظر شما