فتحالله حقیقی روز یکشنبه در دیدار رییس کل بیمه مرکزی و جمعی از مدیران مرتبط با حوزه بیمه در استان زنجان اظهار داشت: برای مثال؛ مشکل مدیریتی و نقدینگی شرکت ایران ترانسفو در این استان با تلاش مجموعه مدیران رفع شد و این شرکت نیز در قبال رفع مشکل، ۴۰۰ نفر در سال گذشته و ۳۰۰ نفر را نیز امسال استخدام میکند که نشان از ایفای مسؤولیت و انجام تعهدات متقابل دارد.
وی افزود: ایران ترانسفو در بین ۲۳۰ شرکت، جزو هفت واحد تولیدی بود که در روز کارگر، ارتباط ویدئوکنفرانس با رهبر معظم انقلاب برقرار کردند.
حقیقی خاطرنشان کرد: تلاش و نگاه تمام مدیران به عنوان نمایندگان دولت و وزیران در سطح استان برای توسعه و پیشرفت استان و کشور است.
وی با بیان اینکه علت پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در استان زنجان باید احصا و رسیدگی شود، افزود: باید مسؤولیت اجتماعی بیمه در مرکز کشور، متمرکز نشده و برخی امور به استانها واگذار شود.
استاندار زنجان گفت: پروژههایی در زنجان و سایر استانها وجود دارند که تکمیل آنها هم از لحاظ مادی به سود بیمهها بوده و هم در معرفی خدمات بیمهای در وجدانهای عمومی جامعه بسیار موثر است که میشود سرمایهگذاری خوبی در این زمینه انجام داد.
وی اظهار داشت: افزایش حجم سرمایهگذاری صنعتی استان از یک هزارو ۱۰۰ میلیارد به سه هزارو ۷۰۰ میلیارد تومان، بازگشت واحدهای تولیدی تعطیل به چرخه تولید، ایجاد فرصتهای شغلی جدید با افزایش شمار بیمهشدگان اجباری تامین اجتماعی و کاهش مقرریبگیران بیمه بیکاری، وارد شدن کمترین خسارت در حوادث آبان ۹۸، انجام برنامههای نمونهگیری سرپایی و پادتن بیماری کرونا و پیشتازی مردم استان زنجان در امور خیریه نشان از همکاری متقابل و ایفای مسؤولیت متقابل مردم و مدیران در این استان دارد.
استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مدیران برای انجام وظایف خود باید نقشه راه عملیاتی داشته باشند و آفت کار مدیر، زمانی است که نقشه راه نداشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: بلافاصله پس از نامگذاری سال ۹۹ به عنوان جهش تولید از سوی رهبر انقلاب، نقشه راه عملیاتی جهش تولید این استان تدوین شده و حرکت مدیران بر مبنای آن است که در پایان سال نیز اقدامات و نتایج را به مردم گزارش میدهیم.
حقیقی تصریح کرد: در سایر امور نیز این رویه و داشتن نقشه راه عملیاتی مورد تاکید است.
نظر شما