«نگین براتی» روز یکشنبه در نشست شورای اشتغال استان مرکزی در اراک افزود: این تسهیلات به ۱۴ رسته مشخص شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا تعلق میگیرد که در استان مرکزی از طریق ۱۵ بانک دولتی و خصوصی، ملی، سپه، صادرات، تجارت، ملت، رفاه کارگران، پارسیان، پاسارگاد، انصار، اقتصاد نوین، سینا، آینده، شهر، کوثر و ملل پرداخت میشود.
وی بیان کرد: ۲۱ هزار و ۳۷ واحد صنفی آسیب دیده از کرونا تاکنون در استان مرکزی مشمول دریافت این تسهیلات شناخته شدهاند و اسامی آنها به استان ابلاغ شده و باید دستگاههای اجرایی مربوطه در سه روز کاری صحت و وضعیت این افراد را بررسی و برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی کنند.
معاون اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: از مجموع مشمولان ابلاغی تسهیلات آسیب کرونا در این استان، هشت هزار و ۶۰۱ نفر مربوط به شهرستان اراک، ۴۳۶ نفر در آشتیان، ۴۰۴ نفر در تفرش، ۲ هزار و ۵۵۳ نفر در خمین، ۲۴۳ نفر در خنداب، ۴۸۰ نفر در دلیجان، یکهزار و ۳۰ نفر در زرندیه، چهار هزار و ۸۱۴ نفر در ساوه، یکهزار و ۵۱۴ نفر در شازند، ۳۴۵ نفر در کمیجان و ۶۱۷ نفر در محلات است.
براتی اظهار داشت: از مجموع تسهیلات دستگاههای اجرایی استان مرکزی در بحث آسیب کرونا، ۱۷ هزار و ۹۵۴ مورد مربوط به اداره راهداری و حمل و نقل جادهای، یکهزار و ۷۲۶ مورد مربوط به صنعت، معدن و تجارت، ۱۹۰ مورد مربوط به بهزیستی، ۱۷۷ مورد مربوط بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی، ۶۸۸ مورد آموزش و پرورش، ۳۳ مورد مربوط به ورزش و جوانان، ۵۲ مورد مربوط به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، ۴۸ مورد مربوط به دانشگاههای زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ۱۴۷ مورد مربوط به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و ۲۲ مورد مربوط به آموزش فنی و حرفهای است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: به طور قطع آمار خسارت دیدگان ناشی از کرونا در این استان بیش از ۲۱ هزار و ۳۷ واحدی است که ابلاغ شده و باید بررسیهای لازم در این خصوص صورت گیرد.
«سعید فرخی» افزود: بحث تزریق تسهیلات به واحدهای آسیب دیده از کرونا برای حفظ اشتغال است و این مهم باید با سرعت ویژه انجام شود تا مشاغل ایجاد شده از دست نرود.
وی بیان کرد: شرایطی که در دستورالعمل ملی پرداخت تسهیلات به آسیبدیدگان کرونا لحاظ شده سخت است و باید در این راستا دستگاههای اجرایی انتقادات و پیشنهادات خود را تا ۲ روز آینده به استانداری اعلام تا از طریق مراجع مربوطه پیگیری شود.
بر اساس آخرین آمار «سیما سادات لاری» سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از ظهر روز جمعه تا ظهر روز شنبه (۲۴ خردادماه جاری) ۲ هزار و ۴۱۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده که از این تعداد ۷۱۴ نفر مورد بستری و یکهزار و ۶۹۶ نفر موارد سرپایی یا در تماس با مبتلایان بودهاند و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور به ۱۸۴ هزار و ۹۵۵ نفر رسیده است.
نظر شما