بیش از ۱۹ هزار واحد تولیدی در کردستان تسهیلات حمایتی می‌گیرند

سنندج - ایرنا - مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: براساس خود اظهاری و ثبت نام واحدهای تولیدی و خدماتی در سامانه کارا، ۱۹ هزار و ۴۷۹ واحد مشمول دریافت ۴۳۶ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی جبران آسیب‌های ناشی از بیماری کرونا در این استان هستند.

برهان صلواتی روز سه‌شنبه در کارگروه اشتغال استان کردستان اظهار داشت: ۴۳۶ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی برای کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا در این استان صرفا برای تثبیت اشتغال بوده و هم اکنون روند جذب این تسهیلات آغاز شده است.

وی اضافه کرد: این تسهیلات به ۱۹ هزار و ۴۷۹ واحد آسیب دیده پرداخت می‌شود که شامل ۶ هزار و ۷۵ واحد در سنندج، چهار هزار و ۲۲۱ واحد در سقز، ۸۸۹ واحد در بانه، ۵۶۶ واحد در دهگلان، ۱۱۰ واحد در دیواندره، یک هزار و ۵۷۹ واحد در قروه، یک هزار و ۸۲۲ واحد در کامیاران، یک هزار و ۷۲۰ واحد در مریوان و یک هزار و ۴۹۷ واحد در بیجار است.

صلواتی مبلغ تسهیلات برای واحدهای کسب و کار را ۱۲۰ میلیون ریال برای کسب و کارهای آسیب دیده و ۱۶۰ میلیون ریال برای واحدهایی که به دستور ستاد مبارزه با کرونا تعطیل شده‌اند، اعلام کرد و افزود: ۷۰ درصد این مبلغ برای پرداخت هزینه‌های دستمزد و ۳۰ درصد آن برای سایر هزینه‌های عملیاتی مرتبط با کسب و کار در نظر گرفته شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان یادآور شد: واحدهای کسب و کاری که در قالب کارفرمایی و خویش فرمایی دارای لیست بیمه بوده و سال گذشته و امسال نیز فعالیت داشتند می‌توانند در سامانه کارا ثبت نام نموده و برای یک بار و حداکثر تا پایان خردادماه جاری مشمول دریافت تسهیلات پیش‌بینی شده، شوند.

صلواتی تاکید کرد: بانک‌های ملی، سپه، صادرات، تجارت، ملت، رفاه کارگران، پارسیان، پارسارگاد، اقتصاد نوین، سینا، شهر، حکمت و موسسه‌های کوثر و ملل بانک های عامل برای پرداخت تسهیلات حمایت از کرونا تعیین شده‌اند.

محمد دره‌وزمی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز در این کارگروه گفت: حدود ۹ هزار واحد صنفی در این استان مشمول دریافت این تسهیلات است که تاکنون ۱۱۷ نفر پس از بررسی‌های دستگاه‌های ذیربط مشمول دریافت شناخته شده‌اند.

عبیدالله رستمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان هم با اشاره به اینکه یک هزار و ۸۸۸ واحد فرهنگی، هنری، رسانه ای استان از کرونا آسیب دیده‌اند، اظهار داشت: این کارگاه ها بدلیل نداشتن کد کارگاهی مشمول دریافت تسهیلات نیستند که لازم است وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص این واحدها دستورالعمل جدیدی ارایه کند.

 ۱۴ رسته شغلی از جمله مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده، مراکز گردشگری، حمل و نقل عمومی، تولید و توزیع پوشاک، مراکز توزیع آجیل و خشکبار، باشگاه‌ها و مجتمع‌های ورزشی و آموزشگاه‌های رانندگی مشمول دریافت تسهیلات حمایتی در مقابل آسیب‌های شیوع ویروس کرونا هستند.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تا ظهر دوشنبه ۲۶ خرداد در مجموع ۱۸۹ هزار و ۸۷۶ نفر به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۱۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به هشت هزار و ۹۵۰ نفر رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha