ایرج حریرچی روز چهارشنبه در بیست و چهارمین نشست ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی اظهارداشت: از زحمات تمام همکاران در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به پاس تلاشهای مستمر در مقابله و مدیریت بیماری کرونا تقدیر و تشکر میکنم.
وی افزود: با توجه به اینکه استان کرمانشاه اکنون دومین استان کشور از نظر روند شیوع بیماری و افزایش میزان بستری بیماران مبتلا به کووید ۱۹ میباشد، بایستی اقدامات جدیدی صورت گیرد که خوشبختانه برنامه ها و اقدامات صحیحی در این راستا توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صورت گرفته است.
معاون وزیر بهداشت گفت: با توجه به پیش بینی انجام شده جهت افزایش تعداد تختهای بستری در هفته های آتی مشکل خاصی در خصوص تامین امکانات درمانی در استان کرمانشاه وجود ندارد.
حریرچی تاکید کرد: باید برای عادی سازی شرایط درمانی مراکز بیمارستانی در راستای ارایه خدمات درمانی به بیماران که بدلیل بیماریهای مختلف دچار مشکل شده اند اقدامات لازم صورت گیرد.
وی ادامه داد: بنابراین در این راستا پیشنهاد میکنم با توجه به ضرورت ادامه روند درمانی این نوع بیماران کمیته ای جهت مدیریت و بازگشایی مجدد بخشهای غیرکرونایی و ارایه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی به بیماران مختلف تشکیل شده و پروتکلهای لازم پیش بینی شود.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۱۹۵ هزار و ۵۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۱۲۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان باختگان کرونا در کشور به ۹ هزار و ۱۸۵ نفر رسید.
سیما سادات لاری روز چهارشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس بیان کرد: از دیروز تا امروز ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۶۱۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۷۱ مورد بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۹۵ هزار و ۵۱ نفر رسید.
او گفت: استانهای خوزستان، آذربایجان های شرقی و غربی، خراسان رضوی، لرستان، کرمانشاه، گلستان، هرمزگان، کردستان و سیستان و بلوچستان در وضعیت قرمز قرار دارند.