۳۰ خرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۵۹
کد خبرنگار: 2256
کد خبر: 83826182
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

رد ویروس کرونا پکن به غرفه های محصولات دریایی رسید

۳۰ خرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۵۹
کد خبر: 83826182
رد ویروس کرونا پکن به غرفه های محصولات دریایی رسید

پکن-ایرنا- مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های چین اعلام کرد بررسی ها نشان می دهد که ویروس کرونا در پکن از طریق غرفه های فروش و توزیع ماهی و آبزیان بازار شین فادی به دیگر نقاط پایتخت و همچنین شهرهای دیگر سرایت کرده است.

به گزارش تلویزیون مرکزی چین، این مرکز اعلام کرده است که این بدان معنا نیست که ماهی ها باعث انتقال ویروس به انسان شده اند بلکه ویروس در بخش های منجمد و سرد این غرفه ها طول عمر بیشتری داشته است.

گزارش می افزاید بیشتر کسانی که در روزهای اخیر در پکن به کرونا مبتلا شده اند بنوعی به بازار "شین فادی" در جنوب این شهر مرتبط هستند و اکثر آنها نیز در غرفه های فروش و توزیع محصولات دریایی منجمد فعالیت می کردند.

گزارش ها حاکی است که یکی از کارکنان هتلی در شهر "تیان جین" در شمال شرق پکن نیز که بتازگی به کرونا مبتلا شده در بخش های منجمد و سرد کار می کرده است.

در اطلاعیه مرکز بیماری های چین آمده است شباهت هایی بین شیوع ویروس در شهر ووهان در ابتدای سال جاری میلادی با سرایت دوباره آن از پکن وجود دارد.

متخصصان نیز پیش از این گفته بودند که ویروس کرونا در شهر ووهان اولین کانون شناخته شده کرونا از بازار محصولات دریایی و فروش حیوانات وحشی به بیرون سرایت کرده است.

کارشناسان می گویند علت این است که ویروس در دمای پایین طول عمر بیشتری پیدا می کند و افرادی که در غرفه های محصولات دریایی در پکن کار می کرده اند در معرض بیماری بوده اند و سپس آن را به دیگران انتقال داده اند.

بررسی های پزشکی نشان می دهد که افرادی که در بخش های فروش و توزیع ماهی، غذاهای دریایی، آبزیان، گوشت گاو و گوسفند کار می کرده اند بیشتر مبتلا شده اند.

شهر پکن هفته قبل پس از ۵۵ روز که هیچ موردی ثبت نشده بود از شیوع کرونا خبر داد در طول هفت روز شمار مبتلایان در این شهر به حدود ۲۰۰ نفر رسیده است.

اولین مبتلایان این بازار، دستفروش ها و فروشندگان غرفه های توزیع محصولات دریایی و منجمد در بازار شین فادی بوده اند علایم بیماری در آنها هم زودتر از دیگران بروز کرده است.

محصولات دریایی اصولا به صورت منجمد و در دمای پایین و در یک فضای مرطوب نگهداری و سپس توزیع می شود برای همین این مکان ها برای رشد ویروس و زیست بیشتر مناسب است.

نشریه علمی «شیلات آسیا» ماه آوریل امسال گزارش کرد که آبزیان علت شیوع ویروس نیستند اما کسانی که با آنها در ارتباط هستند می توانند باعث آلودگی محصولات دریایی شوند و سپس آن را به دیگران منتقل کنند ضد عفونی و اقدامات بهداشتی این خطر را برطرف می کند.

همزمان با جمع آوری ماهی های سالمون از فروشگاه ها و رستوران های چین در هفته جاری، این کشور واردات این نوع ماهی را به دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا ممنوع کرد.

اما آزمایش های انجام شده در هنگ کنگ بر روی ماهی های وارداتی سالمون نشان می دهد هیچ آلودگی به ویروس کرونا در این نوع ماهی دیده نشده است.

کارشناسان بر این باورند که ماهی نمی تواند مبنع شیوع کرونا باشد اما چین تصمیم گرفته است تا به دلیل مرتبط بودن شیوع کرونا در پکن با این نوع ماهی ، واردات آن را از اروپا ممنوع کند.

رستوران ها و فروشگاه ها شهر پکن این نوع ماهی را از فهرست اجناس و از یخچال های خود حذف کرده اند صادر کنندگان ماهی سالمون در اروپا هم می گویند فعلا قادر به ارسال آن به چین نیستند.

شماری از رستوران ها بخصوص سالن های غذاخوری ژاپنی که غذای معروف سوشی عرضه می کنند با کمبود مشتری روبرو شده اند بیشترین بخش از سوشی با ماهی سالمون تهیه می شود و مشتریان زیادی در چین و دیگر نقاط جهان دارد.

بخشی از غذای سوشی که از معروف ترین اغذیه های ژاپن محسوب می شود به صورت گوشت خام ماهی ارایه می شود و مشتریان در روزهای اخیر از خوردن گوشت ماهی به شکل خام خودداری کرده اند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha