۳۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۹
کد خبرنگار: 2331
کد خبر: 83827275
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

تدابیر ضدکرونایی کشورهای آسیا-پاسیفیک برای احیای صنعت گردشگری

تهران – ایرنا – صنعت گردشگری در منطقه آسیا-پاسیفیک درپی شیوع گسترده ویروس کرونا در سراسر جهان متحمل زیان‌های بالایی شده است و از این جهت، کشورهای واقع در این منطقه درصدد احیای این صنعت هستند.

به گزارش روز شنبه خبرگزاری رسمی مالزی «برناما»، «نانسی شکری» وزیر فرهنگ، هنر و گردشگری مالزی اعلام کرد: این کشور با اندونزی همکاری نزدیکی خواهد داشت تا به صنعت گردشگری دو کشور رونق داده شود.

وی یادآور شد که دو کشور همچنین با دیگر کشورهای عضو آسه آن و سازمان همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (APEC)، سازمان جهانی گردشگری (UNWTO)، مثلث رشد اندونزی-مالزی-تایلند (IMT-GT) و منطقه رشد شرق آسیا شامل برونئی دارالسلام – اندونزی – مالزی – فیلیپین (BIMP-EAGA) برای رشد مجدد صنعت گردشگری در این منطقه همکاری خواهند کرد.

وزیر مالزیایی تاکید کرد: ما درجهت تدوین مراحل عملیاتی استاندارد در سطح کشورهای جنوب شرق آسیا "آسه آن" هستیم تا شرایط تسهیل سفر مسافران بدون غفلت از جنبه های ضروری بهداشت و سلامت کارکنان خط مقدم مقابله با کرونا، گردشگران و کارمندان بخش گردشگری فراهم شود.

وی افزود: این کار ازطریق ارتباطات موثر و اجرای بازاریابی گردشکری آسه آن و برنامه ریزی از طریق همکاری راهبردی با نقش آفرینان در این صنعت و ذی نفعان دیگر انجام می شود.

شکری همچنین گفت: زمانی که اوضاع برای سفرهای بین المللی ایمن باشد، هر دو کشور همسایه مالزی و اندونزی برای تسهیل تردد گردشگران در نقاط ورودی همکاری گروهی خواهند داشت.

وی در عین حال تاکید کرد: باید بر مقابله با این بیماری همه گیر تمرکز کنیم و امیدوار باشیم که شرایط بهبود یابد تا بتوانیم مرزهایمان را در آینده ای نزدیک بازگشایی کنیم.

سال ۲۰۲۰ می توانست برای گردشگری مالزی سال بزرگی باشد، اما شیوع ویروس کرونا سبب شد تا صنایع وابسته به گردشگری همچون هتلداری، حمل و نقل زمینی و هوایی در این کشور لطمه زیادی ببیند.

قرار بود جهانگردی در این کشور واقع در جنوب شرق آسیا امسال نیز مانند گذشته رونق یابد. شرکت‌های گردشگری مالزی تبلیغات گسترده‌ای را درجهان با عنوان "کمپین بزرگ بازدید از مالزی ۲۰۲۰"  انجام داده بودند.  

این کشور سالانه حدود ۳۰ میلیون گردشگر خارجی دارد که درآمد حاصل از آن قریب به ۲۰ میلیارد یورو (۲۱. ۵ میلیارد دلار) برای دولت بوده است. علاوه بر این، صنعت گردشگری توانسته برای بیش از ۳.۵ میلیون نفر اشتغال ایجاد کند.  

همچنین مالزی که به کشور رستوران‌های خیابانی و ملل معروف است، به دلیل شیوع کرونا شاهد ورشکستگی هزاران رستوران بوده است.  

صنعت حمل و نقل هوایی و زمینی نیز یکی از مهمترین ابزارها برای ورود میلیون‌ها گردشگر خارجی به این کشور و کسب درآمدهای ارزی هنگفت بوده اما اکنون این صنعت نیز با مخاطرات بسیاری روبه رو شده است. از این رو دولت مالزی اعلام کرده که درصدد است با ادغام شرکت هواپیمایی ملی و شرکت‌های هواپیمایی ارزان قیمت آسیا برای نجات خطوط هوایی خود از بحران کرونا تلاش گسترده‌ای داشته باشد.  

صنعت گردشگری درمجموع که یکی از پایه های اصلی درآمدهای ارزی و اشتغال در مالزی است اکنون به دلیل کرونا در شرایط وخیمی به سرمی برد و به همین علت کوالالامپور بسیاری از برنامه های توسعه ای دراین زمینه را به تعویق انداخته یا لغو کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha