وحید حسین زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به گسترده تر شدن چتر حمایت از کودکان کار سال های اخیر افزود: خوشبختانه توانستیم تعداد بیشتری از کودکان کار استان را شناسایی کرده و ساماندهی کنیم.
وی با بیان اینکه در سال ۹۷ تعداد ۲۰۱ کودک کار و خیابانی در مازندران شناسایی شد ، افزود: امار سال ۹۸ نشان می دهد که خوشبختانه تغییر محسوسی در جمعیت کودکان کار استان رخ نداده است.
معاون اجتماعی بهزیستی مازندران به تغییر رویه بهزیستی برای ساماندهی کودکان کار و خیابانی اشاره کرد و گفت: بر خلاف گذشته که فقط به جمعآوری این کودکان از سطح شهر پرداخته می شد، اکنون مفهوم ساماندهی آنها تغییر کرده و به سمت توانمندسازی آنان باز تعریف شده است.
حسین زاده اظهار داشت: بازگشت کودکان کار و خیابانی به آغوش خانواده و توانمند سازی والدین انان از طرق مختلف ، اموزش مهارت های آسیب های اجتماعی به این کودکان ، حرفه آموزی و کلاسهای آموزشی و ورزشی از جمله برنامههای در حال اجرای بهزیستی برای کاهش اسیب به کودکان کار و خیابانی است.
وی بیشترین امار سطح سنی کودکان کار را مربوط به دوره ابتدایی با ۴۵ درصد عنوان کرد و گفت: هدف ما این است که این کودکان به جای خیابان و کار های یدی به سمت آموزش و یا مهارت های شغلی متناسب با سن خود هدایت شوند.
معاون اجتماعی بهزیستی مازندران نام نویسی ۷۰ کودک کار و خیابانی در کلاس های آموزشی و ورزشی ، حرفه آموزی به ۶۵ کودک ، اخذ دفترچه بیمه برای ۲۱ نفر و همچنین اشتغال ۱۷ کودک کار و خیابانی از طریق حرفه آموزی را از دستاوردهای ساماندهی کودکان کار در مازندران عنوان کرد.
حسین زاده برقراری مستمری برای پنج کودک کار و خیابانی ، اردوی فرهنگی - تفریحی برای هشت نفر ، سواد آموزی برای هشت کودک و اشتغال بدون حرفه اوزی برای ۱۲ کودک دیگر را نیز از دیگر دستاوردهای ساماندهی کودکان کار و خیابانی در سال ۹۸ برشمرد.
وی بازگشت به خانواده را از اولویت های کودکان کار و خیابانی برای بهزیستی عنوان کرد و گفت: هدف ما نه جمع اوری ، بلکه بازگشت این کودکان به شرایط عادلانه زندگی و برخوداری از شرایط کودکی در درون خانواده است.
نظر شما