علیرضا علیزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون مصرف انرژی برق در استان زنجان زیر رقم پیک بوده و در حال حاضر پیک مصرف مشترکان ۵۱۷ مگاوات ثبت شده است.
وی تاکید کرد: در سطح استان زنجان پیک مجاز هفتگی ۵۷۷ مگاوات است که مکلفیم این میزان را رعایت کنیم چرا که باید کنترل و مدیریت تقاضا انجام شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان گفت: این شرکت بیش از ۵۷۷ هزار مشترک را تغذیه می کند که سال گذشته ۳ هزار و ۵۱۲ مگاوات ساعت انرژی برق برای آنان عرضه شد.
به گفته علیزاده، مصرف برق سرانه مشترکان خانگی یک هزار و ۷۰۹ کیلووات و این رقم ۱۴۲ کیلووات ساعت در ماه است.
وی با بیان اینکه زنجان، استانی با مصرف متوسط در سطح کشور است، اظهارداشت: بیشترین مصرف مربوط به بخش صنعت بوده و هفت هزار و ۶۷۰ کیلووات ساعت برای هر مشترک سالانه فروش انرژی برق داریم که این مهم گویای شاخص توسعه، تولید و پویایی است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان گفت: در سطح استان مشترکان را با بیش از ۱۴ هزار و ۳۱۷ کیلومتر شبکه توزیع برق و پشتیبانی می کنیم.
علیزاده یادآوری کرد: در استان ۱۰ هزار و ۱۴۳ دستگاه ترانس به ظرفیت یکهزار و ۵۴۰ مگاوات آمپر برق برای مشترکان برق ارایه می دهد.
وی تاکید کرد: از مشترکان شرکت توزیع برق به عنوان حلقه چهارم صنعت برق کشور درخواست داریم نسبت به مدیریت مصرف و بار توجه جدی داشته باشند تا علاوه بر عدم خاموشی به سمت مدیریت تقاضا سوق پیدا کنیم.
بیش از ۸۰ درصد مشترکان برق استان زنجان خانگی هستند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان گفت: تابستان زمان پیک مصرف است چرا که در سطح کشور با افزایش دمای هوا، استفاده از سیستم های سرمایشی برای مشترکان با تعرفه های مختلف بویژه در مناطق گرمسیری حیاتی است.
علیزاده ادامه داد: عمده مصرف انرژی برق در تابستان وسایل سرمایشی در بخش خانگی و تجاری است که اگر مصرف مدیریت نشود نیازمند افزایش ظرفیت هفت درصدی سالانه تاسیسات، نیروگاه ها ، ظرفیت شبکه ها، پست ها و خطوط خواهیم بود و این مهم سرمایه گذاری های کلانی را می طلبد تا پاسخگوی نیاز مصرف چند ساعت وسط تابستان باشیم.
وی افزود: ظرفیت نیروگاه ها، حدود ۳۰۰ ساعت مصرف برق تابستان هر سال را پاسخگو نیست و برای این میزان افزایش سرمایه گذاری انجام نمی شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان گفت: برای مدیریت و مصرف بهینه انرژی برق در این فصل از سال و گذر از ۳۰۰ ساعت، از ظرفیت مشترکان استفاده می کنیم.
علیزاده تاکید کرد: پیک مصرف تابستان سال گذشته استان زنجان ۵۹۹ مگاوات بود که این رقم در سالجاری به ۵۷۷ مگاوات کاهش یافته است که مکلفیم این میزان را هفتگی کنترل و مدیریت به سمت تقاضا داشته باشیم.
وی یادآوری کرد: جهت گذر از پیک تابستان و مدیریت مصرف شرکت توانیر برنامه های تشویقی برای تعرفه های صنعتی، خانگی، تجاری، کشاورزی و عمومی لحاظ کرده است.
به گزارش ایرنا، ساعت طلایی مدیریت مصرف انرژی برق استان از ساعت ۱۳ تا ۱۷ بعدازظهر و ۲۰ تا ۲۲ شب تا ۱۵ شهریور است.
زنجان - ایرنا- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان گفت: پیک مجاز مصرف برق تابستان این استان ۵۷۷ مگاوات در هفته تعیین شده که مکلف به رعایت این میزان مصرف انرژی هستیم.
نظر شما