به گزارش روز چهارشنبه مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی در دیدار با مسوولان واحد خواهران تشکلهای دانشجویی افزود: در زمانهای قرار داریم که مفاهیم معکوس و تقلبی در همه زوایای زندگی انسان رواج دارد و به اسم سعادت، انسانها را به بیچارگی و سعادت رساندند و به اسم آزادی انسانها را اسیر قید و بندهای فراوان کردند و به اسم تکریم زن، آنها را به بردگی ارباب ثروت و تولید و متقاضیان تکثیر مصرف رساندند.
وی با ذکر توجهات ویژهای که رسول خدا(ص) نسبت به دخترشان داشتند، گفت: رسول گرامی اسلام در آن محیط بدسلیقه و منحرفی که دخترداربودن موجب سرافکندگی و روسیاهی است و یکی از انتخابها هم زنده به گور کردن دخترها بود، دستبوس دختر خودشان هستند.
رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها گفت: پیامبراکرم(ص) در فضای منحرف صدر اسلام، بر دست دخترش بوسه زده و او را حجت خداوند بر مردم و در روز قیامت تنها سواره محشر برای ورود به بهشت معرفی میکند تا ویژگیهای دین اسلام را یادآور شود.
رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها، به تفاوت جایگاه دختران و پسران در خانواده و جامعه اشاره کرد و افزود: این تعبیری که دختر رحمت و پسر نعمت است شاید در ظاهر تجلیلی از جنس پسر و جنس دختر در خانواده باشد، اما در حقیقت نعمت یک هدیه الهی است که انسان در مقابل آن مسئول است و مامور به مواظبت و شکرگزاری آن است و گاهی موجب رشد و گاهی موجب سقوط انسان میشود؛ ولی رحمت، ریشه رحمت در صفات رحمانیت و رحیمیت خداوند دارد و بدون حساب از طرف خداوند به انسان عنایت میشود.
رستمی ادامه داد: به تعبیر مرحوم دولابی رحمت حفاظت است و نعمت مورد حفاظت، و پدر مادر تحت حفاظت دختر هستند، ولی مامور به حفاظت از پسر و این مطلب خیلی تفاوت در جایگاهها را مشخص میکند و میتوان پی برد که چقدر جای شکر دارد که خداوند به فردی رحمتی را عنایت کند.
وی با اشاره به موضوع حقوق زنان در جامعه خاطر نشان کرد: اسلام بیشترین حق را به زنان داده است و بیشترین مسوولیت را هم از زنان خواسته است در حقیقت اگر تبعیضی هم رخ داده باشد این تبعیض به نفع زنان است. حال چرا این تبعیض را خداوند قرار داده است؟ زیرا زنان مسوولیت مهمتری را داشتند و آن مسوولیت انسانسازی و تربیت انسان بوده است.
رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها با تاکید بر اینکه زنان مربی انسان ها هستند، تصریح کرد: شما مسوولان واحد خواهران تشکلهای دانشجویی مسوولیت اجتماعی ویژهای را علاوه بر مسوولیتهایی که یک دختر و زن با آن مواجه هست پذیرفتهاید.
رستمی خاطرنشان کرد: در دنیای امروز ابعاد مختلف خانوادهها که محور آن زن و دختر است مورد هجمه است. در این هجمه از تمام ابزار، از هنر و رسانه گرفته تا محتوا و پیام و بیان و قلم و تولید انواع موضوعات و عوامل موثر استفاده میشود تا این محیط مغشوش شود و فرآیند طبیعی که میتوانست یک جامعه را بر مبنای عملکرد درست زن به سعادت برساند، دچار اختلال شود. بر همین اساس این وضعیت دشوار مسوولیت شما را بیش از پیش میکند.
نظر شما