حصارکشی مرزهای پاکستان با ایران، گامی بلند در تامین منافع مشترک است

اسلام‌آباد - ایرنا - روزنامه پاکستانی «اوصاف» روز چهارشنبه نوشت: حصارکشی نوار مرزی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان که با تصمیم مشترک دو کشور به اجرا درآمده است، نتایج مثبتی برای تامین منافع دو کشور برادر به ویژه در حوزه مبارزه با قاچاق و تروریسم خواهد داشت.

این روزنامه اردو زبان در گزارشی با عنوان «روابط ایران و پاکستان» به قلم «سمیع الله ملک» افزود: ایران همیشه کشور دوست و برادر پاکستان است. دو کشور همواره در لحظات دشوار در کنار هم بوده اند و به یاری یکدیگر شتافته‌اند. 

وی اضافه کرد: پس از تشکیل پاکستان، ایران اولین کشوری بود که پاکستان را به رسمیت شناخت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، پاکستان نیز به عنوان اولین کشور نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران را به رسمیت شناخت. 

در این مقاله آمده است: همه ساله ده‌ها هزار زائر پاکستانی برای سفرهای زیارتی به ایران می‌روند و از گذشته تا بحال صدها دانشجوی ایرانی نیز در مقاطع مختلف دانشگاهی در پاکستان مشغول تحصیل هستند. 

روزنامه اوصاف نوشت: نوار مشترک مرزی ایران و پاکستان بیش از ۹۰۰ کیلومتر طول دارد. بیابانی و صعب‌العبور بودن مناطق مرزی باعث شده تا عناصر تروریستی و قاچاقچیان از این وضعیت سوء استفاده کنند. 

این روزنامه پاکستانی افزود: تهران و اسلام‌آباد طی تصمیمی مشترک طرح حصارکشی نوار مرزی را به اجرا درآوردند که با تکمیل آن نه تنها مسیر تامین منافع مشترک دو کشور برادر هموار خواهد شد، بلکه چالش قاچاق، تروریسم و تحرکات غیرقانونی نیز به طور چشم گیری کاهش پیدا می‌کند. 

اوصاف نوشت: انتظار می‌رود طرح حصارکشی مرزهای ایران و پاکستان تا دو سال آینده تکمیل شود. مراقبت هرچه بیشتر از مرزهای مشترک برای تجارت و درآمد دو کشور سودآوری خواهد داشت. 

این روزنامه افزود: ساکنان بومی در مرزهای ایران نیز از حامیان قاطع طرح حصارکشی هستند زیرا آنان از تردد قاچاقچیان و اشرار در این مناطق به ستوه آمده اند و نمی‌خواهند دشمنان صلح تحت حمایت قدرت‌های خارجی به امنیت و ثبات بلوچستان ضربه بزنند. 

در این مقاله آمده است: تکمیل طرح حصارکشی دست دشمنان امنیت را قطع خواهد کرد. پاکستان نگران برخی قدرت‌های خارجی برای تخریب ثبات و امنیت بلوچستان است. از تنش‌های آمریکا با ایران نیز نباید غافل بود و امکان آن وجود دارد که آمریکایی‌ها از بلوچستان علیه ایران و یا حتی علیه پاکستان استفاده کنند. 

پیشتر وزارت دفاع پاکستان طرح حصارکشی مرزهای مشترک این کشور با جمهوری اسلامی ایران را اولویت راهبردی اسلام‌آباد دانست و بر تکمیل آن در سریعترین زمان تاکید کرد. 

ژنرال «قمر جاوید باجوا» فرمانده ارتش پاکستان بیست و دوم اردیبهشت ماه امسال در تماس تلفنی با سردار «محمد باقری» رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بر تقویت بیش از پیش امنیت مرزهای مشترک تاکید کرد. وی، سردار باقری را در جریان عملیات حصارکشی نوار مرزی پاکستان با ایران قرار داد. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha