برای ساخت این مدرسه ۱۲ کلاسه دخترانه، ۵۰ میلیارد ریال اعتبارپیش بینی شده که ۳۰ درصد آن توسط خیر و ۷۰ درصد دیگرآن ازمحل اعتبارات دولتی تامین می شود.
این خیرنیک اندیش مسوولیت ساخت ۲ مدرسه درمناطق کم برخوردار و پرجمعیت دانش آموزی درآموزش و پرورش ناحیه چهارکرج راعهده دارشده است.
وی تا کنون ۲ مدرسه خیری درالبرزبا هدف تامین کلاس های درس ایمن برای دانش آموزان درمناطق کم برخوردار این استان ساخته است.
مدیرکل آموزش و پرورش البرز روز چهارشنبه دراین آیین گفت: خشت گذاری یا " آجر به آجر" طرحی نیکوکارانه برای مشارکت عامه مردم در امر مدرسه سازی است که در ماه های اخیر به منظور توسعه مشارکت های مردمی درساخت فضاهای آموزشی در کشور شروع شده است.
سالار قاسمی اظهارداشت: مهمترین تاثیرخشت گذاری بسترسازی برای مشارکت خرد و کلان مردمی درامر مقدس مدرسه سازی است.
وی با اشاره به اینکه تا کنون عملیات خشت گذاری هشت مدرسه با رویکرد افزایش سطح مشارکت های مردمی دراین استان انجام شده است، خاطرنشان کرد: خشت این مدارس درمناطق کم برخوردار و پرجمعیت استان البرزکه نیاز مبرم به فضای آموزشی دارند، بنا شده است.
مدیرکل آموزش وپرورش البرزادامه داد: قدمهای خیرخواهانه وخداپسندانه پدرمدرسه سازی ایران موجب شد تا کودکان بسیاری درپشت میز مدارس به ویژه درمناطق محروم کشوربنشیند.
وی اضافه کرد: ازخیران نیکوکاری که برای حل مشکلات، کمبودها و معضلات فضاهای آموزشی درراستای اهداف نهاد مهم و تاثیرگذارآموزش و پرورش گام برمی دارند،قدردانی می کنیم.
قاسمی با بیان اینکه خشت گذاری یک بسته نو برای جلب مشارکت های مردمی دربخش کمک به مدرسه سازی است، عنوان کرد: خیرین نیک اندیش دراین سال ها ثابت کردند که دغدغه تعلیم و تربیت به خصوص دراستان مهاجرپذیری چون البرزدارند.
وی تاکید کرد: خیرین با گذشت از مال خود در راه مقدس مدرسه سازی در واقع به همه ما درس انفاق کردن در راه خدا را می آموزند که درراه کارهای نیک از جمله ساختن مدرسه می توان درحد توان مشارکت کرد.
مدیرآموزش و پرورش ناحیه چهار کرج نیزبا بیان اینکه یک سوم جمعیت ۵۰۰ هزار نفری دانش آموزی البرزدراین ناحیه مشغول به تحصیل هستند، اظهارداشت : این ناحیه با کمبود شدید فضای آموزشی مواجه است.
مراد مالمیرخاطرنشان کرد: ساخت کلاس های درس و مقاوم سازی ساختمان های آموزشی با قدمت بالا ازمسائل مهمی است که باید مورد توجه قرارگیرد.
وی بیان داشت: تکمیل پروژه های آموزشی نیمه تمام نیز ازدیگر مشکلات این ناحیه است، وضعیت مدارس این ناحیه در بخش تعمیرات و تجهیزات مناسب نیست.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج درمنابع سال مالی ۹۹ اداره کل نوسازی نیاز به حمایت ویژه دارد، تصریح کرد: دراین ناحیه تراکم دانش آموزان در کلاس های درس بالاست که این موضوع زمینه ساز مشکلات زیادی در امر تعلیم و تربیت شده است.
وی با اشاره به اینکه نگاه آموزش و پرورش به حوزه خیرین، نگاهی راهبردی است، تصریح کرد: برای حفظ و توسعه ظرفیت های ارزشمند مردمی درامرمقدس مدرسه سازی باید فرهنگ مشارکت وسرعت بخشی درمدرسه سازی را گسترش دهیم که طرح خشت گذاری ازجمله این راهکاراست.
مالمیرتاکید کرد: خیرین فعال درامر مدرسه سازی، نقش بسزایی درثبات و گسترش زیرساخت های فرهنگی، آموزشی واعتقادی قشر فرهنگی ایفا می کنند و قدردانی از آن ها موجب الگوسازی برای نسل آینده و توسعه فرهنگ مدرسه سازی می شود.
مدیرکل نوسازی،توسعه و تجهیزمدارس استان البرزهم گفت: با توجه به کمبود فضای آموزشی در شهر کرج که با مهاجرت بالایی روبرو می باشد نیاز به ساخت کلاس درس داریم.
محمد دلاوریان خاطرنشان کرد: مسائل آموزش و پرورش البرزدر بخش کمبود فضای آموزشی در حدی است که امکان برطرف شدن آن به تنهایی ازسوی دولت وجود ندارد و نیاز به کمک های خیرین در این استان هستیم.
وی تصریح کرد: ۳۵ درصد فضاهای آموزشی این استان فرسوده است و نیاز به بازسازی دارد.
دلاوریان اضافه کرد: ۲ هزار و ۳۰۱ کلاس درس ستان البرز نیاز به مقاوم سازی دارد تا دانش آموزان در فضایی ایمن و استاندارد تحصیل کنند.
وی ادامه داد: سالانه ۱۲ هزار نفر به جمعیت دانش آموزی استان البرز افزوده می شود.
وی تاکید کرد: ازسال گذشته تا کنون حمایت دولت در ساخت و تکمیل فضاهای آموزشی در البرز روند مطلوبی داشته است تا فقر فضای آموزشی در این استان کم رنگ شود.
استان البرز ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.
نظر شما