شیرزاد جمشیدی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از ۱۵ خرداد با افزایش دما، افزایش مصرف برق استان آغاز شده و پیک بار مصرف از ۶۷۷ مگاوات در سال گذشته به ۶۹۴ مگاوات در سالجاری رسیده است.
جمشیدی عنوان کرد: برق تولید شده در پنج تعرفه کشاورزی، خانگی، عمومی، صنعتی و سایر موارد (تجاری) به مردم عرضه میشود.
وی اضافه کرد: زمان پیک کشوری از ساعت ۱۲ تا ۱۷ و زمان پیک استانی از ساعت ۲۰ تا ۲۴ است که انتظار داریم مردم در این ساعتها مصرف خود را مدیریت کنند.
مدیرعامل شرکت برق همدان افزود: مدیریت مصرف در ادارات از تاکیدات استاندار همدان است که بر اساس آن ادارات باید در ساعتهای پیک، مصرف خود را ۱۰ درصد کاهش دهند.
وی اضافه کرد: مشترکان خانگی اگر از ابتدای خرداد تا پایان شهریور مصرف خود را کاهش دهند مشمول تخفیف میشوند.
جمشیدی با اشاره به اینکه از مهرماه سال گذشته قبضهای کاغذی به طور کامل حذف شدهاند، اظهار داشت: از بیش از ۵۹۷ هزار مشترک نزدیک به ۵۷۳ هزار مشترک الگوی مصرف را رعایت کردهاند.
وی ادامه داد: از این تعداد ۳۱۰ هزار مشترک مشمول تخفیف شدهاند و نزدیک به ۱۱۰ میلیون تومان پاداش تخفیف در پرداخت قبض برق به آنها اهدا شده است.
مدیرعامل شرکت برق همدان با بیان اینکه ۲۲ هزار مشترک پرمصرف در استان داریم، افزود: سه میلیارد ۴۵۰ میلیون تومان پاداش تخفیف به همه مشترکان داده شده که نزدیک به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از این میزان متعلق به مشترکان کشاورزی است.
وی تاکید کرد: ۶ نیروگاه خورشیدی و چهار نیروگاه سی.اچ.بی با ظرفیت ۶۰ مگاوات در سطح استان فعال هستند که این میزان نسبت به سال ۹۷ نزدیک به ۵۰ درصد افزایش داشته است.
جمشیدی بیان کرد: ۳۸ مشترک از نیروگاه های خورشیدی خانگی با ظرفیت پنج کیلو وات استفاده میکنند که برق تولیدی مازاد آنها خریداری میشود.
وی گفت: الگوی مصرف برق در ساعتهای عادی برای هر مشترک ۲۰۰ کیلو وات و در روزهای اوج بار ۳۰۰ کیلو وات تعیین شدهاست.
جمشیدی با بیان اینکه تلفات شبکه برق و تاسیسات در استان ۱۰.۲ درصد است، افزود: نزدیک به چهار درصد پیک مصرف برق در این استان افزایش داشته است.
وی اضافه کرد: فروش برق در سال ۹۸ نزدیک به ۴.۵ درصد افزایش داشته است که بخش زیاد آن مربوط به صنعت است.
مدیر عامل شرکت برق همدان افزود: مطالبات سال ۱۳۹۸ نزدیک به ۱۱۰ میلیارد تومان است که بیشترین آن به ادارات و صنعت مربوط میشود.
نظر شما