کیوان فرح زاد روز شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان چالوس افزود: در همین چند روز شروع تابستان مصرف برق در غرب مازندران با توجه به افزایش دما و وضعیت شرجی از پیک سال گذشته عبور کرده و به وضعیت قرمز ۶۳۴ مگاوات رسید.
وی تصریح کرد: در صورت ادامه این روند و عدم مدیریت و رعایت مصرف برق و با توجه به نبود امکان تامین این میزان انرژی در منطقه با مشکل قطعی برق مواجه خواهیم شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران با اشاره به مصرف ۴۳ مگاواتی برق از سوی دستگاههای دولتی گفت: با توجه به امضای تفاهم نامه همکاری با ادارات در مصرف برق از آنها انتظار داریم تا با خاموش کردن کولرهای غیرضرور و تنظیم دمای کولر روی ۲۴ درجه سانتیگراد، قطعی برق در منطقه را شاهد نباشیم.
فرخ زاد در ادامه همچنین از تبدیل بیش از یک هزار کیلومتر شبکه برق این شهرستان به کابل خود نگهدار در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: امسال نیز به دنبال تبدیل یکهزار کیلومتر سیم های هوایی به کابل خودنگهدار هستیم.
فرماندار چالوس نیز در این جلسه با اشاره به بالا بودن تعداد پرونده قضایی تشکیل شده در این شهرستان افزود: این وضعیت درشان مردم منطقه نیست و نیاز است تمامی دستگاههای فرهنگی ، افراد نخبه و روحانیون برای کاهش ورودی پرونده ها در محاکم قضایی فرهنگ سازی کنند.
محمدناصر زندی با اشاره به تعامل خوب دستگاه قضایی با دستگاههای اجرایی از مسئولان دستگاه های اداری شهرستان خواست : براساس بخش نامه دولتی هر گونه اختلاف بین دستگاههای دولتی باید در فرمانداری و یا استانداری رفع شود و از هرگونه پرداخت هزینه دادرسی و اتلاف وقت دستگاهها جلوگیری کرد.
وی در ادامه به تعداد زیاد زمین های بلاکشت در شهرستان اشاره کرد و گفت: با توجه به نیاز کشور به چوب می توان در این زمین ها زراعت چوب یا کشت گلخانه ای کرد تا علاوه بر درآمد زایی مناسب از تغییر کاربری زمین های حاصلخیز و محدود منطقه خودداری کرد.
وی همچنین بر برخورد قاطع با تغییرکاربری در شهرستان تاکید کرد و افزود: در حال حاضر شاهد هجوم برای خرید زمین در منطقه هستیم که جهاد کشاورزی و منابع طبیعی با جدیت باید به وظیفه قانونی خویش عمل کنند.
نماینده مردم شهرستان نوشهر ، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی در این جلسه گفت: متاسفانه نظام برنامه ریزی براساس جمعیت بومی انجام می شود و این در حالی است که مازندران با توجه به وضعیت گردشگری دارای ۳ نوع جمعیت شامل جمعیت مقیم بومی، مقیم غیر بومی و گردشگر است.
محمدعلی محسنی بندپی ادامه داد: بودجه اختصاص یافته برای توسعه منطقه با توجه به جمعیت ۳ برابری مقیم و غیر بومی و ۲۴ برابری مسافر نسبت به جمعیت بومی جوابگو نیست و گفت : ادامه این روند در ۲ دهه آینده موجب تبدیل این منطقه به منطقه محروم خواهد شد.
وی با اشاره به جمعیت غیر بومی و گردشگران که هرساله بر تعداد آنها افزوده می شود خواستار تغییر نگاه در بودجه ریزی دولتی براساس جمعیت و وضعیت جدید در جهت تامین اعتبارات لازم برای رضایتمندی مردم منطقه شد.
نظر شما