نماینده مجلس: توجه به توانمندی‌های داخلی راهبرد اساسی مقابله با تحریم‌ است

مهاباد- ایرنا- نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی گفت: توجه وافر و ویژه به توانمندی‌های داخلی و بومی بالاخص کشاورزی و صنعت و رفع موانع تولید و بهبود فضای کسب‌‎وکار، راهبردی عملی برای مقابله با تحریم‌ها در برهه حساس کنونی است.

علی زنجانی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تقویت بسترهای لازم برای تولید محصولات کشاورزی می‌تواند علاوه‌بر تامین نیاز داخل سبب صادر شدن بخش قابل توجهی از محصولات کشاورزی به خارج از کشور شده و درآمد ارزی مناسبی را نصیب کشور کند.

وی با تاکید بر رهایی از اقتصاد وابسته به نفت که خواست همه مردم، نظام و مقام معظم رهبری است افزود: رشد و پیشرفت و سرافرازی ایران اسلامی در بیش از ۴۰ سال که از عمر انقلاب در زیر فشار تحریم‌های شدید اقتصادی سپری شده ستودنی است.

نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ما وارث خون شهدایی همچون سردار سلیمانی هستیم و باید به این مردم عزیز که ولی نعمت ما هستند خالصانه خدمت کنیم و در شرایطی که دشمنان از هر فرصتی برای ضربه زدن به نظام و انقلاب استفاده می‌کنند با اتحاد، همگرایی و هم‌افزایی بیشتر این توطئه‌ها را خنثی کرده و در جهت خدمت به آرمان‌های انقلاب که همان مردم‌داری است حرکت کنیم.

زنجانی افزود: استفاده از ظرفیت‌های عظیم انسانی، معدنی، کشاورزی و گردشگری داخلی، توسعه و ترویج کشاورزی و آبیاری مدرن، حمایت از تولیدات دامپروری و ایجاد صنایع تبدیلی، توسعه صنعت توریسم و گردشگری، جذب و نگاهداشت سرمایه‌گذاری‌های خارجی و داخلی، توسعه زیرساخت‌های تجارت و مراودات مرزی و وحدت و همدلی از الزامات امروز جامعه برای مواجهه با تحریم‌های ظالمانه و و رونق اقتصادی و معیشتی مردم است.

وی در خصوص پتانسیل و ظرفیت خوب  شهرستان‌های نقده و اشنویه جهت جذب سرمایه‌گذاری و رونق اشتغال گفت: علاوه بر ظرفیت خوب این شهرستان‌ها در حوزه کشاورزی، دامپروری وئ گردشگری به لحاظ مرزی بودن، قابلیت بهره‌مندی از مزایای مرز را نیز دارا است که باید تلاش کنیم بسترهای لازم برای استفاده از این ظرفیت‌ها فراهم شود.

وی ادامه داد: گردش ۱۰ هزار میلیارد ریالی در بخش کشاورزی در شهرستان اشنویه نیازمند توجه اساسی به این بخش و پتانسیل‌های موجود آن است که سرمایه‌گذاری در این حوزه را کم‌ریسک و پرسود کرده است.

نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی افزود: تعطیلی کارخانه‌ها، فقدان زیرساخت‌های لازم، توجه نکردن به بخش نیمه دولتی و خصوصی و معرفی نشدن ظرفیت‌های بالای سرمایه‌گذاری منطقه از عمده مشکلاتی است که باید پیگیر رفع آن بوده و به خواسته‌ها و مطالبات ساکنان مرزنشین و کشاورزان توجه اساسی شود.

وی تاکید کرد: در شرایط کنونی حرکت به سمت اقتصاد غیرنفتی، راهبرد اساسی است که تقویت صنعت، کشاورزی و توسعه صادرات غیرنفتی، راهبردی عملی برای مبارزه با تحریم‌ها در برهه حساس کنونی است.

اشنویه و نقده از شهرهای جنوبی آذربایجان‌غربی هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha