۱۴ تیر ۱۳۹۹، ۲۳:۰۶
کد خبرنگار: 1273
کد خبر: 83843806
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۱۲ رشته تور صیادی در میاندوآب جمع‌آوری شد

۱۴ تیر ۱۳۹۹، ۲۳:۰۶
کد خبر: 83843806
۱۲ رشته تور صیادی در میاندوآب جمع‌آوری شد

مهاباد- ایرنا- رییس اداره حفاظت محیط زیست میاندوآب گفت: ۱۲ رشته تور غیرمجاز از صیادان متخلف در رودخانه زرینه‌رود و منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلوی این شهرستان کشف و جمع‌آوری شد.

 علیرضا بقالی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد هفت رشته تور در جریان گشت و پایش منطقه حفاظت شده نوروزلو و سواحل زرینه‌رود توسط مأموران یگان حفاظت محیط زیست میاندوآب طی شب گذشته جمع‌آوری شد.

وی با بیان اینکه در این زمینه یک حلقه تیوپ و یک جفت چکمه نیز کشف شد، افزود: همچنین در روزهای گذشته در جریان گشت شبانه مأموران یگان حفاظت محیط زیست میاندوآب در سواحل رودخانه زرینه‌رود، یک رشته تور صیادی، تعدادی لنسر و سایر آلات و ادوات غیرمجاز صید ماهی جمع‌آوری شد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست میاندوآب گفت: براساس ضوابط قانونی هرگونه صید ماهی ممنوع بوده و صیادی با انواع تور ،دام ،سالیک، لنسر، چرخ قلاب و ادوات مشابه مستلزم صدور پروانه از طرف اداره حفاظت محیط زیست بوده و در فصول مناسب این عمل مجاز است.

بقالی همچنین با اشاره به جمع‌آوری ۲ رشته تور صیادی دیگر در میاندوآب اظهار داشت: هفته پیش در جریان پیمایش رودخانه زرینه‌رود در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلو، ۲ رشته تور و سایر آلات و ادوات غیرمجاز صیادی نیز جمع‌آوری شد.

وی با بیان اینکه زمان مجاز صیادی با استفاده از قلاب از اواسط تیر ماه با اعلام ضوابط زیست محیطی آن آغاز می‌شود، گفت: در راستای تداوم جریان گشت و کنترل شبانه مأموران یگان حفاظت محیط زیست میاندوآب، در سواحل رودخانه زرینه‌رود و منطقه حفاظت شده نوروزلو، یک نفر صیاد متخلف باسابقه شناسایی شد.

وی افزود: در جریان تعقیب و گریز مأموران، متخلف با استفاده از موقعیت و تاریکی شب  از محل گریخت ولی با پیگیری صورت گرفته و صدور دستور قضایی یک دستگاه خودرو حامل آلات و ادوات صیادی، ۲ رشته تور صیادی و در مجموع ۳۷۴ قطعه ماهی رودخانه‌ای متعلق به این متخلف کشف و توقیف شد.

بقالی گفت: با تشکیل  پرونده قضایی  این متخلف به دستگاه قضایی شهرستان تحویل شد.

رودخانه زرینه‌رود از مهم‌ترین رودهای آذربایجان‌غربی است که علاوه بر اکوسیستم آبی، تأمین‌ کننده بخش مهمی از آب شرب و کشاورزی منطقه بوده و در تأمین حقابه تالاب‌های اقماری و به ویژه دریاچه ارومیه تا بیش از ۵۰ درصد نقش مهمی ایفا می‌کند. 

این رودخانه در شکوفایی اقتصاد منطقه نیز تأثیر بسزایی دارد و مسیرهای مختلف آن در فصول مجاز و با توجه به ظرفیت رودخانه و با هدف توسعه معیشت بومیان به صیادان محلی واگذار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha