حیدر علیپور شامگاه یکشنبه در نشست علنی شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: شهرداری شهرکرد باید این طرح را برابر مقررات و ضوابط قانونی شهرداری اجرایی کند و با اجرای این طرح، میتوان نسبت به ارتقای کمی و کیفی وضعیت رفع سد معبر و بهبود وضعیت عبور و مرور شهروندان در پیادهروها و خیابانهای شهرکرد اقدام کرد.
علیپور تصریح کرد: با توجه به مصوبه شورای اسلامی مرکز استان، بهزودی فراخوان عمومی برونسپاری و واگذاری کمیته رفع سد معبر شهرکرد به بخش خصوصی اعلام خواهد شد.
عضو شورای اسلامی شهر شهرکرد نیز گفت: مقابله با سد معبرها در شهرکرد تاکنون تبعیضآمیز بوده است.
فرهاد رئیسی تاکید کرد: اجرای برونسپاری و واگذاری کمیته رفع سد معبر شهرکرد به بخش خصوصی، نباید با اعمال فشار همراه شود و تمامی اعضای شورای اسلامی و مدیران شهرداری مرکز چهارمحال و بختیاری باید از این طرح حمایت کنند.
وی یادآور شد: شهرداری شهرکرد نسبت به اطلاعرسانی و تشریح ضوابط و مقررات مرتبط با سد معبر برای کسبه اقدام لازم را انجام دهد.
رئیسی تصریح کرد: هماینک وضعیت تخلیه نخالههای ساختمانی در شهرکرد نامطلوب و نیازمند ساماندهی و پیشبینی مکانهایی خاص است.
وی اظهار داشت: شناسایی روشها و راهکارهای اجرایی برونسپاری و واگذاری تخلیه نخالههای ساختمانی به بخش خصوصی در دستورکار شهرداری شهرکرد قرار گیرد.
شهردار شهرکرد نیز گفت: اخطارهای لازم برای جلوگیری از سد معبر به کسبه بازار مرکز استان داده شده و در صورت بیتوجهی کسبه به این اخطارها، نسبت به جمعآوری اجناس مستقر در محل گذر شهروندان اقدام میشود.
بهادر عبدالغنی تاکید کرد: شهرداری شهرکرد همچنین به دستفروشان حاشیه خیابانها و کنار پیادهروها تذکرها و اخطارهای لازم را داده و نسبت به جمعآوری مستمر آنان اقدام کرده است.
وی افزود: شهرداری شهرکرد به صاحبان طرحها و ساختمانهای نیمهتمام نسبت به جمعآوری نخالهها و مصالح ساختمانی موجود در مسیر و حاشیه خیابانها، کنار پیادهروها و محل عبور شهروندان هشدار و اخطار داده است.
عبدالغنی تصریح کرد: در صورت بیتوجهی به این اخطارها، شهرداری شهرکرد نسبت به جمعآوری و جابجایی مصالح ساختمانی و نخالهها اقدام و با صاحبان آن برخورد میکند.
به گزارش ایرنا، سد معبر از مصداقهای مهم تضییع حقوق شهروندی در جامعه بهشمار میرود که این مساله گاهی به رنج مردم منجر میشود.
براساس تبصره یک ماده ۵۵ قانون شهرداریها، سد معابر عمومی و اشغال پیادهروها و استفاده غیرمجاز آنها، میدانها، بوستانها و باغهای عمومی برای کسب، سکنی و یا هر عنوان دیگری ممنوع و شهرداری مکلف است از آن جلوگیری و در رفع موانع موجود و آزاد کردن معابر و اماکن یاد شده به کمک ماموران خود اقدام کند.
۴۳ هزار واحد صنفی در چهارمحال بختیاری فعال است و در این واحدها بیش از ۱۰۰ هزار نفر مشغول به کار هستند.
وی همچنین یادآور شد: اجرای شبکه فیبرنوری در شهرکرد به سرمایهگذاری ۸۵۰ میلیارد ریالی (با احتساب دلار ۱۲۰ هزار ریالی) بخش خصوصی نیاز دارد.
عبدالغنی اظهار داشت: با اجرای این طرح تحقق اهداف مرتبط با شهر الکترونیک و هوشمند، کاهش ترافیک، ارایه خدمات الکترونیک و هوشمندسازی بخشهای مختلف شهر محقق میشود.
به گزارش ایرنا، اعضای شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری همچنین با برگزاری مزایده فروش ۱۰ پلاک زمین و دو دهانه مغازه به ارزش افزونبر ۱۸۰ میلیارد ریال برای تامین بخشی از درآمدهای شهرداری که در بودجه سالجاری شهرداری شهرکرد پیشبینی شده، موافقت کردند.
شهرکرد بهعنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما